sunnuntai 9. lokakuuta 2011

dwarf sparkley.

Tälle päivälle oli ohjelmassa aamupäivällä työkeikka yllä näkyvissä vermeissä. Marimekon iloinen takki oli vielä muutama vuosi sitten mielestäni maailman rumin vaate, mutta niin se vaan mieli muuttuu ja yhtenä palkkapäivänä huomasin kävelleeni kaupasta kotiin kyseinen mekko ostoskassissa. Sen jälkeen se onkin toiminut luottovaatteena. Liekö eräänä satuhahmona esiintyminen vaikuttanut mieltymyksiini.
Vallattoman keikan jälkeen menin vielä keskustaan hyörimään ja tutkailemaan vaatekauppojen tarjontaa. Mukaan tarttui ensimmäinen kauluspaita vuosiin sekä kirkkaanpunainen laukku ("it's not a purse, it's a satchel!"). Sonnustauduinkin heti uusiin ostoksiini, sillä illalla suuntasimme H:n kanssa katsomaan roller derbyn Suomi-Ruotsi ottelua. 


 Roller derby on minulle vain etäisesti tuttu laji ja senkin mitä tiesin etukäteen sen säännöistä olin oppinut "Roller girl" -nimisestä elokuvasta. Myöskään H ei ollut ennen käynyt katsomassa lajia, joten ensimmäiset minuutit meni lähinnä ihmetellessä, että miten niitä pisteitä rävähti Ruotsille taas viisi kappaletta. Pieni derbykärpänen jäi kuitenkin kutkuttelemaan korvan taakse ja olisin varmaan jo ilmoittautumassa harjoituksiin ellei selkäni olisi niin sökönä jo valmiiksi enkä olisi niin mustelma- ja onnettomuusherkkä muutenkin. Saapa nähdä. Tässä kuitenkin parhaimmistoa niistä kuvista joita sain napattua sen kaiken vauhdin keskellä.
ps. pahoittelen asukuvien huonolaatuisuutta, täällä sisätiloissa on jo niin pimeää.
ps2. otsikon todella katu-uskottava derby-nimi on varattu minulle. T: kääpiäinen
ps3. Ruotsi voitti.

Ei kommentteja: