sunnuntai 8. tammikuuta 2012

punapää ja jadenvihreä yhteen soppii.

Ennen olin vannoutunut punaisen värin fani. Sitten värjäsin hiukset mustasta porkkanaisiksi ja jouduin vaihtamaan vaatteiden väriskaalaa ihan täysin. Punainen väri kun ei mielestäni näytä läheskään niin hyvältä kuparinpunaisten hiusten kanssa. Siniseen en pukeutunut mustatukkaisena lainkaan enkä liiemmin pitänyt kyseisestä väristä. Vaan yhtäkkiä hiustenvärin vaihduttua vaatekaappini täyttyi ensin sinisillä ja sittemmin myös vihreillä vaatteilla. Myös paljon karttamani musta väri pääsi osaksi pukeutumistani punaisten hiusten myötä. Ihan ykköseksi on kuitenkin muodostunut jadenvihreä, josta en näköjään saa tarpeekseni. Täydellinen väriläiskä, joka korostaa kuontaloani asussa kuin asussa. 

Tänään puinkin siis pitkästä aikaa päälleni lempimekon, jota olen pantannut kaapissa pitkään. Erehdyin pukemaan sen ensimmäistä kertaa yksiin häihin, jonka jälkeen olen kai leimannut sen liian juhlavaksi arkikäyttöön. Toisaalta olen myös pelännyt etten enää pukeutuisi mihinkään muuhun jos kerran laittaisin mekon arkena päälleni. Suuria ovat nämä bloggaajien ongelmat.

Päivä alkoi myöhään heräämisellä, myöhäisellä aamupalalla sekä lehden ja internetin tarjonnan selailulla. Illaksi on luvassa jatkoa lähipäivien elokuvaputkelle eli 50/50, vihdoin! Kävi nimittäin niin, että yritettiin jo viime viikolla päästä katsomaan kyseistä elokuvaa, mutta se olikin myyty loppuun joten katsottiin sen sijaan My week with Marilyn. Eilen yritettiin samaa temppua uudestaan ja Tennispaltsi oli niin täyteen ammuttu, että Varasto sai luvan kelvata. Kahdesta kerrasta oppineena ostettiinkin sitten tälle päivälle liput jo eilisen elokuvan jälkeen joten kolmas kerta toden sanoo. 
Tarinan opetus: jos olet menossa Helsingissä vuodenvaihteen (ja lukuisien joululahjaleffalippujen) jälkeen elokuviin niin osta ihmeessä liput etukäteen.

Lopuksi haluaisin vielä kysellä vähän postaustoiveita ja vinkkejä hiustyylin piristämiseen. Värin tahdon pitää samana ja meneillään on kova hiustenkasvatuskausi, mutta jotenkin tähän päähän kaipaisi jotain piristystä. Ehdotuksia otetaan siis vastaan. 
Samoin niitä postaustoiveita saa heitellä ilmoille!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Videopostauksia! Ja kuvaisitko asuntoasi, olisin kiinnostunut näkemään.

Allu. kirjoitti...

Videopostauksia, hui! Mulla ei valitettavasti ole kameraa millä pystyis kuvaamaan videota, mutta ehkä jossain vaiheessa jos uskallan niin voisin testailla tota webbikameraa. (:

Kotikuvia otinkin tuossa joku aika sitten ja ne löytyy täältä:
http://voimapihti.blogspot.com/2011/12/minun-kotini.html

Maukku kirjoitti...

No soppii! Ihanat hivukset ja toi mekkokaa ei oo mikään sen pahempi! Mauuuuuu!

Allu. kirjoitti...

Thanks! :D Mekko on vaarassa juuttua päälle!

Sandy Warhol kirjoitti...

Mekon väri sopii todelakin hiuksiin. Jos kaipasit hiusideoita niin yksi keino saada vaihtelua on käyttää hattuja, hiuspantoja ja pinnejä.

Allu. kirjoitti...

Hattuja tuleekin pidettyä aika paljon, mutta että pinnit ja hiuspannat. Pitää ottaa nekin käyttöön! Kiitos vinkistä.