tiistai 27. syyskuuta 2011

ankoille kypäröitä.


Hola! Nyt kävi sellainen juttu, että toistaiseksi meikäläisen päivät ovat sen verran vailla tekemistä, että sain äkillisen päähänpiston liittyä khuulien, Helsinkiläisten bloggareiden kastiin ja laajentaa (tai ainakin jälleen kerran yrittää laajentaa) blogiani "khuulin indietytön muoti- ja valokuvausblogiksi".
Totuushan on nimittäin yksinkertaisesti se, että kaikenmoisia narsistisia asukuvia on tullut räpsittyä tässä muutaman vuoden sisällä jo aikamoinen kokoelma ja kun en viitsisi täyttää niillä facebookin kuvakansioitakaan niin ajattelin sitten ripotella niitä tänne. Nyt kun tosiaan tuntuu olevan mukavasti ylimääräistä aikaa bloggailuharrastukselle. 


Täten polkaisen trendikkään blogi-urani käyntiin päivän asulla, sekä uuden kampauskokeilun hehkuttamisella. Itselleni tästä kokonaisuudesta tulee hyvin vahvat nörttivibat. Näytän videopelinörtin tyttöystävältä, mikä kyllä oikeastaan pitää myös hyvin vahvasti paikkansa. 
 

Normaalisti en ymmärrä mitään "tää nyt pistäis tähän sata samanlaista poseerauskuvaa itsestään" -päivityksiä, mutta tälläkertaa on pakko vähän fiilistellä tuota kampausta, koska olen siitä kovin ylpeä. Harmi vaan, että siitä aiheutui jo muutaman tunnin jälkeen niin kova päänsärky, että oli pakko purkaa koko viritelmä. 
Tänään en ole oikeastaan mitään muuta "järkevää" tehnyt kuin pyörähtänyt keskustassa ostamassa punavalkoraidallista hamekangasta ja pitsiä pientä tuunausprojektia varten, sekä hakenut taulupohjan ystäväni tilaamaa taulua varten. Tiedän, että tämä aiheuttaa nyt nyrpistelyä, mutta minun puolestani voisi tämä lomailu jo pikkuhiljaa riittää. 

 
Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat stalkkerit!

Ei kommentteja: