tiistai 2. lokakuuta 2012

Kiertueella.

Hohoi siellä! En suinkaan ole vaipunut masennuksen syövereihin vaan olen yksinkertaisesti ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt taaskaan pahemmin tietokoneen ääressä jumitella. 


 Viimeisimmät viikot olen puuhastellut ahkerasti erään satunäytelmän parissa, asustellut sen vuoksi kaksi viikkoa Turussa tuttujen nurkissa, majoittanut yhtä näytelmätoveria kotonani täällä Helsingin päässä, suhannut kaksi kertaa päivässä harjoituksiin ja nauttinut liian lyhyitä yöunia. 


Tiiviin treeniputken aikana väsymyksen määrä on ollut jättiläismäinen, mutta toisaalta porukka meillä on niin hyvä, että naurua ja seikkailuja riittää kompensoimaan väsymystä.

 
Perjantaina oli sitten aika startata moottorit ja matkustaa näytelmäkiertueen ensimmäiselle etapille. 


Neljä esitystä, kaksi hotellia, kaksi kaupunkia. Voin kertoa, että sunnuntain viimeisen esityksen jälkeen tuntui todella hyvältä matkustaa kotiin ja omaan sänkyyn nukkumaan. 


Nyt kun yhden näytelmän harjoituskausi on saatu päätökseen on aika paneutua seuraavan projektin pariin, sillä myös Evita-musikaalin ensi-ilta lähestyy kovaa vauhtia. Vielä olisi paljon sisäistettävää tanssikoreografioissa ja stemmoissa. Sitä treenaan siis tämän viikon ja perjantaina onkin sitten lähtö jatkamaan jälleen satunäytelmän kiertuetta. 


Rankkaa on matkustella kaupungista toiseen ja opetella kahta juttua samaan aikaan, mutta toisaalta nytpä teen juuri sitä mitä olen lapsesta asti halunnut tehdä. 


Päivän asuista ja muista hömpötyksistä kerrottakoon, että kaiken tämän aikana päälläni on nähty lähinnä hikisiä t-paitoja, shortseja ja treenihousuja. Huomenna aion kuitenkin suunnata tutkimaan kolttukauppoja ennen treenejä, joten ehkäpä jotain asuyritelmiä ja niitä kampaustutoriaalejakin nähdään täällä taas nyt kun aikataulut hiukan helpottuvat.

Ei kommentteja: