sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

juhannuksen puistojuhlat.


Olen haaveillut teemabileiden suurena ystävänä kunnon puutarhajuhlista jo pidemmän aikaa. Kun sitten juhannussuunnitelmat olivat vielä aattonakin aivan avoinna, päätimme muutaman kaverini kanssa viritellä tuohon lähipuistoon pienimuotoiset puistokemut. 


Mukaan pientä rekvisiittaa ja teemaan sopivat eväät ja yhtäkkiä tunnelma olikin jo aivan erilainen kuin jos olisimme menneet vain normaalisti puistoon pussikaljalle.


Ylläolevien eväiden lisäksi tarjolla oli myös patonkia, juustoja, croissantteja, perunasalaattia ja viinirypäleitä. 


Valitsimme leiriytymispaikaksi kohdan missä kasvoi suuri puu, jotta pystyimme ripustamaan siihen koristeita. Auringonvoimalla toimivan valosarjan olin hankkinut aikaisemmin Ikeasta ja pitsimäisen viiriketjun askartelin kakkupapereista ja silkkinauhasta. 


Juhannusriennoista kotiin palattuani askartelin vielä ilokseni puistosta löytyneistä kukista seppeleen, kuten juhannukseen kuuluu. 


Pienellä vaivalla sain siis aikaan mainion juhannustunnelman keskelle kaupunkia. Intoilu puutarhajuhlista sai nyt jo hieman tyydytystä, mutta kyllä minä vielä ne mahtipontisemmatkin puutarhajuhlat järjestän, saattepa nähdä! Nyt kuitenkin hyviä juhannuksen jälkitunnelmia kaikille! 

3 kommenttia:

OonaV kirjoitti...

Ihana ajatus, puutarhajuhlat puistossa. Mä tykkään sun blogista! Odotan innolla seuraavaa Disney-teemapukeutumistasi :)

salla kirjoitti...

puutarhajuhlat alkusyksystä pohjanmaalla, eiksje!

Allu. kirjoitti...

OonaV: Kiitos paljon! (: Nyt yritän ryhdistäytyä myös sen Disneypäivän suhteen.

Salla: It's a deal! Jei! (: