lauantai 1. kesäkuuta 2013

matkimispäivä osa 2.


Hoplaa! Täältä pesee, nimittäin matkija iskee jälleen! Jos et yhtään ymmärrä mistä on kyse, kurkkaappa tänne.
Tänään heitän lisää vettä myllyyn ja uskaltaudun kopioimaan yhtä kovimmista tyylilyyleistä, Nelliinaa
Asu numero 1: 
Luulin, että vaatekaapistani löytyisi paljon vaihtoehtoja näiden asujen toteuttamiseen, mutta olinkin väärässä. Olemme Niinan kanssa molemmat hame- ja mekkotyttöjä, mutta silti kaapistani ei tuntunut kuvaushetkellä löytyvän yhtään sellaista mekkoa, joka kirkuisi Nelliinamaisuutta. Tämä hame on mielestäni sellainen, mutta yläosaa en keksinyt millään. Lopulta päädyin kokeilemaan kahta eri vaihtoehtoa.  


Vaikka Nelliinan vaatehuoneesta löytyy myös boyfriend-farkkuja ja kuvioleggingssejä, halusin tuoda asuillani esiin nimenomaan sitä tyttömäisempää puolta. Turkoosi ja punainen ovat ehdottomasti Niinan värit, joten sille linjalle lähdin minäkin. Molemmista paitavaihtoehdoista käänsin kaulukset piiloon, sillä en ainakaan muista nähneeni Niinan asuissa sellaisia koskaan. Korkkarivalikoimat minulla on hyvin rajalliset, joten päädyin pukemaan molempien asuvalintojen kanssa ihan peruspunaiset yksilöt. Korkkarithan täytyy olla!


Asu numero 2: 
Tämäntyyppisiä mekkoja Nelliinan vaatehuoneessa näkyy paljon. Lätkäisin asusteiksi rusetteja vyön ja piparireunaisen laukun muodossa. Jotenkin en koe kyllä onnistuneeni kovinkaan hyvin. On se näköjään pirun vaikeaa yrittää matkia toisen tyyliä! 

Jälleen kerran huomaan miten paljon ulkonäkö ja vartalomalli vaikuttaa siihen miltä vaatteet näyttävät päällä. Tyttömäinen tyyli näyttää aivan erilaiselta tällaisella pätkällä kuin gasellimaisella Niinalla. Omaan tyyliini verrattuna Niinan tyyli on mielestäni hivenen naisellisempi ja romanttisempi. Taidan jatkossakin jättää korkokengät niille jotka osaavat niitä käyttää. 

Mikäs on tuomio? Odotan hyvin kriittistä kommenttia tästä törkeästä matkimistempauksestani! Niin ja linkkailkaa ihmeessä tännekin jos joku teistä on lähtenyt matkimishaasteeseen mukaan. Voin julkaista matkijoista täällä kollaasin sitten myöhemmin. 

2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Kyllä minä sanoisin, että aika hyvin onnistuit. Luin nimittäin, katseeni hyppäsi suoraan siitä tuohon ensimmäisen asun ja tajusin välittömästi ketä tällä kertaa matkitaan. Juuri niitä oikeita elementtejä olet poiminut esille, vaikkei yhtään Minna Parikan asustetta kuvista löydykään (:

Allu. kirjoitti...

Jes, onnistuin siis! (: Minna Parikka oliskin ollut tärkeä osa asuja jos olisin niin onnekas että omistaisin jotain Parikkaa.