torstai 10. toukokuuta 2012

terveiset.


 Lyhyet, ei niin sisältörikkaat terveiset pääsykoeahertajalta. Kannatti vetää ne itkupotkuraivarit etukäteen, sillä kokeissa olin kuin viilipytty ja sain kokea voittajafiiliksiä kun rapiat 700 ihmistä jäi taakseni. Vaan vielä olisi urakkaa edessä, joten ei siitä sen enempää. 


Kesäkin se on tässä stressatessa ehtinyt jo hyvin lähelle ja eilen käppäilin juhlistamaan pientä työvoittoani läheiseen kuppilaan ilman takkia. Vielä ihan pari päivää sitten pihapuussa ei ollut lehtiä, mutta tänään on jo nähtävissä vihreät silmut. Whipii!


Tänään olen pitänyt lepopäivää stressistä ja treenaamisesta ja käynyt sen sijaan isäni avecina katsomassa Kansallisteatterin Kansanhiihtoa. Hiihtoteema ei ehkä ollut itselleni se kaikista läheisin aihe (vaikka Lahtelainen olenkin), mutta näytelmässä oli muutama niin koskettava puheenvuoro että liikutuin ja vaikutuin. Kateellisena ihaillen katselin myös Jukka Puotilaa, jonka roolia oli varmasti hurjan hauska esittää. 


Näiden hajanaisten ajatusten kuvituksena toimii kuvat eräältä päivältä, jolloin väsäilin yhtä ennakkotehtävää parvekkeella pisamien toivossa. Vielä muutama viikko täytyy jaksaa tsempata ja ahertaa ennenkuin pääsen maailman rennoimman kesätyön pariin. 
Tsemppiä teille kanssa-ahertajille! 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mihin ihmeen kouluun haet, kun on noin paljon muita hakijoita? :o Mutta siis, onnea, toivottavasti saat opiskelupaikan :-)

Allu. kirjoitti...

Haha, Teatterikorkeaan! :D Sinne on tosiaan sellaiset 1100 hakijaa ja vaikka selvisin yli 700 hakijan karsinnasta niin vielä olis monta ihmistä ja vaihetta päihitettävänä ennenkuin voisin lukeutua niihin 12-14 henkilöön jotka pääsee sisään. Eli tämä on tämmönen jokavuotinen piina :D.

Salla kirjoitti...

wwwwau, onnea ekasta etapista! :)

Allu. kirjoitti...

Kiitos paljon! (:

LauraL kirjoitti...

Onnea tästä saavutuksesta ja tsemppiä tulevaan! Ja aika hurja määrä on hakijoita ja tosi pieni osa tulee valituksi. Ootko monta kertaa yrittäny?

Allu. kirjoitti...

Kiitos paljon! (:
Joo, taitaapi tuo Teak kuulua niihin vaikeimpiin kouluihin päästä sisään kun sisäänpääsyprosentti on about 1%. :D
Tää on nyt neljäs yrityskerta eli voiton puolella oon vielä kun keskimäärin tuonne pääsee kai viidennellä. Hullua hommaa.