perjantai 6. tammikuuta 2012

raidallinen.

Muistatteko kun hankin ennen joulua raidallista kangasta ompeluprojektiin askartelujeni lomassa? No nyt on pitkään päässä jumittanut pakkomielle (raidallinen mekko) valmis. Hurauttelin sen ompelukoneella kasaan muistaakseni kaksi päivää ennen vuoden vaihtumista, keskellä yötä. 

 Tarvikkeet.

 Suunnitelmia.

 Havainnollistava kuva raitojen suunnasta.


Ja lopputulos! Vielä se on hiukan reilun kokoinen, mutta kutistunee jonkun verran pesussa. Tuosta tulee varmaan vielä luottovaate yksinkertaisuuden tuomien yhdistelymahdollisuuksien puolesta ja odottelenkin jo kesäpäiviä jolloin voin heilua raitamekossa ilman sen kummempia pakollisia pitkähihaisia. Alunperin piti tehdä mustavalkoisista raidoista, mutta tuota vahvaa kangasta oli vain harmailla raidoilla ja oikeastaan olenkin paljon tyytyväisempi näin. Mitäs pidätte, iskeekö vankilakaapu?

Loppiainen oli leppoisa. Käytiin toverien kanssa katsomassa vanhan luokkakaverin esitystä Kellariteatterissa ja sen jälkeen istahdettiin vielä kupilliselle lähikuppilaan. Huomenna onkin sitten luvassa kasvomaalauksia ja khuulin kummitädin roolia kummityttöni syntymäpäivillä. Eli tilaisuus pukeutua lapsellisesti, jes! :D

6 kommenttia:

salla kirjoitti...

NO ISKEE! miäkin haluan, miksen osaa ommella/omista ompelukonetta :( tai sit vaan tuun ja kidnappaan sut ja teen susta mun hoviompelijan.

Laura kirjoitti...

No aivan ihana! :)

Allu. kirjoitti...

Kiitos molemmille! (:

Salla, oota muutama kuukausi niin mulla on varmaan jo joku kaappi-inventaario, josta voit napata ton itelles :D
No ei mut toi oli oikeesti maailman helpoin kun piti vaan liittää noi kaks palaa yhteen, napit kiinni ja se oli siinä! Vetoketjuakaan ei tarvittu ollenkaan.

Henriikka / Aamukahvilla kirjoitti...

siis ihan mahtava lopputulos! ja rakastuin tohon piirros-suunnitelmaan. Voisin postimerkin hinnalla tilata sulta tuolloisen isompana hihi.

consuela kirjoitti...

oi miten söpö olet ja mekko vielä myös suloinen!
ihanan raikas blogi muutoinkin :)

Allu. kirjoitti...

Henriikka: kiitos! (: Minkäkokoinen sen isomman version pitäis olla? Voisin ehkä piirrustellakin sulle semmosen.

Consuela: oi kiitos paljon ja tervetuloa blogivierailulle uudestaankin! (: