maanantai 25. kesäkuuta 2012

Hipster Narukäden aarreaitta.

Terveisiä Pariisista! Ennenkuin annan reissukuvien laulaa saatte nähdä pieniä paljastuksia niistä aarteista joita päätyi paluumatkalla lisäpainoksi matkalaukkuuni. Samalla näette todistusaineistoa juhannuslauantain asukokonaisuudesta, joka päällä vietin keskikesän juhlan lähinnä junassa istuen. 

Uusi paita löytyi Pariisin jostain superhalvasta vaatekaupasta ja sai kaverikseen vanhat lappuhaalarit.

Red Stripe -pullo oli tyhjä ja toimi lähinnä kuvausrekvisiittana kun tahdoin esitellä reissulta ostamiani raitapillejä. Kyllä, ostin pillejä koska katsokaa nyt noita!

Tämän kuvan otin viiksilaastareista ja söpöistä postikorteista, mutta en voinut vastustaa kiusausta tunkea samaan kuvaan myös muita hipsterijuttuja.

Asukuvassa näkyvän paidan lisäksi vaatekaappini sai myös toisen Peter Pan -kauluksisen tulokkaan kun yhdestä vintagekaupasta tarttui mukaan superalennuksella takkimallinen mekko.

Ihan perus vaatekaupasta löytyi sitten vielä H:n nimeämät huumorihousut sekä seilorihenkinen toppi. 

 Sain matkalla jälleen puraisun sisustuskärpäseltä ja sisustushimoissani ostin myös polaroid-magneetteja, joihin voi kehystää omia valokuviaan ja kirjoitella kuvatekstejä.

Jotain turistikrääsääkin tarttui tietysti mukaan ja ihastuin tuohon Moulin Rouge -tanssipariin niin, että hankin samalla kuvalla varustettuna sekä hiuskorun että pienen rasiankin.

 Jotta hipsteripäivitykseni on täydellinen niin heitetäänpä sekaan vielä viiksien, viirien, polaroidien ja kaulusten sekaan myös kuva ah niin trendikkäistä macaroneista. Ennen noita Pariisista ostettuja leivoksia olen syönyt macaroneja vain kerran elämässäni ja täytyy tunnustaa, että ei niitä turhaan ole silloin joku aika sitten hehkutettu kaikkialla. Nam!

Että sellaista tännepäin. Nyt on herkut syöty ja lomat lomailtu ja on aika palata sorvin ääreen. Tänään jatkui kuuden päivän loman jälkeen taas työt, joten väsyneitä ja hikisiä päiviä on jälleen luvassa. Juhannus meni itseltäni tosiaan reissatessa aivan ohi, mutta toivottavasti teillä oli hyvä sellainen! 

7 kommenttia:

Diana Marks kirjoitti...

cute photos and delicious macarons!

LA By Diana Live Magazine

Allu. kirjoitti...

Thanks! (:

eerika kirjoitti...

olitko tänään radiokirppiksellä :-]

Allu. kirjoitti...

Olin! Bongasin sut myös (:

eerika kirjoitti...

voi ei olin kamalan näköinen mutta ei se mitään ! kai ostit sen ruskeankirjavan mekon !!

Allu. kirjoitti...

No olin mäkin kyllä aika reissussa ryytyneen näköinen. :D Ja ostin kyllä! Ostitko sä sen mintunvihreen hameen? Kattelin sitä itekin. (:

eerika kirjoitti...

haha se oli siis yleistä eilen :-D hyvä !! ostin juu hihii