perjantai 1. kesäkuuta 2012

Gaston.


Keskiviikkona oli tosiaan H:n syntymäpäivät ja yllätin miekkosen kynttilöidyllä sitruunamuffinssilla, sekä paljastamalla vihdoin että olen hankkinut meille matkan Pariisiin. Ette usko kuinka vaikeaa on ollut pitää matkaa salassa kun varasin sen jo maaliskuussa. Mutta nyt salaisuuden sai viimein paljastaa ja odottelenkin jo reissua innolla. 

Täällä ei ole näkynyt hetkeen Disneypäivän asuja, joten oli aika vetää taas pitkästä aikaa jonkun hahmon inspiroimat vetimet niskaan. Arvoisat lukijani, seuraavana vuorossa: 

Tämä asu putkahti mieleeni oikeastaan jo heti sen jälkeen kun olin ostanut punaisen mekkoni. Yksi lapsuuden inhokki ja nykyään suuri suosikkini on Kaunottaresta ja Hirviöstä tuttu Gaston, joka toimii siis tämän Disneypäivän inspiraatiohahmona. Punainen mekko päälle ja sille kaveriksi leveä vyö, keltainen laukku ja koru, mustat leggingssit ja ruskeat saappaat. Hiukset sidoin punaisella rusetilla ponnarille, mutta sepä ei tietenkään kuvissa näy.


Mainio ketku ja hyvin herkullinen hahmo tuo Gassstooon. Siksipä kyseinen herra ansaitseekin päästä disneyasujeni kokoelmaan. Mitäs te olette mieltä, vieläkö suosikkisadun pahis ärsyttää vai miellyttääkö teitäkin kyseinen rintakarvaruhtinas?


Tässä vielä muistin virkistykseksi vähän Gastonia tositoimissa:

Ei kommentteja: