maanantai 23. heinäkuuta 2012

kadonneen kesä(loma)n metsästys.

Täällä ollaan ja hyvin sekalaisissa tunnelmissa! Aika on hurahtanut taas oikein vauhdilla eteenpäin ihan huomaamatta, kiitos kesätöiden ja surkean sään. Kesän tekee esimerkiksi rannalla itsensä grillaaminen, jota en ole päässyt tänä kesänä toteuttamaan vielä kertaakaan vaikka kohta ollaan jo elokuussa. Reklamaation paikka ja luontoäidille jotain piristyspillereitä! 

Noh, olenpa ehtinyt kuitenkin puuhastelemaan hyviäkin juttuja ja töissäkin tuppaa olemaan lähestulkoon joka päivä kovin mukavaa. Olen räpsinyt niin sekalaisesti valokuvia, että ajattelin nyt ajastaa teille menemään lyhyitä päivityksiä kuvien kera.
Ensiksi tuoreimpia juttuja eli tämän päivän asua ja muutama kuva eilisen Ilmiö -festareilta.


Sain inspiraation asuuni jo maaliskuisella reissulla Japaniin kun näin siellä eräällä tytöllä mustavalkoisen raitapaidan, harmaan esiliinan ja konjakinruskeat nahkasaappaat. Joku aika sitten sain vihdoin silitettyä harmaan hameeni ja tuunattua hölmömallisesta paidasta kelvollisen, joten sain vihdoin haaveasuni toteutettua. Asuun kuului vielä konjakinruskeat kengät ja neuletakki, mutta ne saivat väistyä uusien kenkien ja yllättävän hellepäivän tieltä. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

papiaani <3

Allu. kirjoitti...

<3