sunnuntai 10. helmikuuta 2013

minun kotini osa 1.

Lupasin joku aika sitten tehdä kotipäivityksen ja nyt on tullut aika lunastaa lupaukset. Asunto on pysynyt samana, mutta sisustus on muuttunut paljon vuodesta 2011. Useimmat elementit ovat kuitenkin jo varmasti ennestään tuttuja. Kuvatulvaa välttääkseni jaan kotipäivityksen useampaa osioon, joista ensimmäisenä vuorossa olohuone eli "minun valtakuntani".

Pitemmittä puheitta, tässä se on!
Asukit: minä, kilpikonna Niilo ja kämppikseni P.

Uusin tulokas huoneessa on tosiaan Lahdesta kirpputorilta löytämäni peilipöytä, jonka isäni kiltisti toimitti Helsinkiin. Tästä asunnosta sille ei oikein löydy ansaitsemaansa paikkaa, mutta en millään voinut jättää noin koreaa yksilöä kirpputorin perälle kököttämään. 

Tällaista täällä nyt sitten on. Näyttääkö minulta?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voii miten ihanan näköstä! niin paljon kaikkia kivoja yksityiskohtia, aijai *_*

-e

aba kirjoitti...

.. jos tulisin luoksesi kylään, olisi tosi vaikeaa keskittyä sinuun, kun olisi niin paljon tutkittavaa ja katseltavaa. hurmaava asunto.

Nisha kirjoitti...

Kateeksi kay, kun on niin ihana asunto! Ma en ole pariin vuoteen tehnyt oikein mitaan sisutuksen puolesta, koska remontti valloillaan ja arsyttaa kun kaikkiallla on torkyista ja ahdasta. :( Mutta sun asunnosta saa ainakin hyvin inspiraatiota siihen, miten pienilla jutuillakin saa vahan muutoksia aikaan.

Niilinsorsa kirjoitti...

apuaaaaaa, en ole koskaan nähnyt näin täydellistä huonetta! IHANAIHANAIHANA! varsinkin toi Lahdesta roudattu peilipöytä. Muutenkin hyvä blogi :)

http://kimallushelsinki.blogspot.fi/

Allu. kirjoitti...

E: Kiitoskiitos. (: Yksityiskohdat tekee kodin!

Aba: Haha, en voi siis kutsua sua kylään koskaan. Kiitosta!

Nisha: Kiva jos mun asunto inspiroi. Tekee muuten heti olon kotoisammaksi kun koittaa viritellä edes jonkun pienen sisustuselementin kaaoksen keskelle. (: Tsemppiä remonttiin!

Niilinsorsa: Oho, aikamoisia kehuja satelee nyt sieltä suunnalta. Kiitos paljon! Peilipöytä on kyllä aarre. Kävin vakoiluretkellä sun blogissa ja tykkään sun kirjoitustyylistä. (:

Elli kirjoitti...

Ihanan näköistä :)

Allu. kirjoitti...

Kiitos Elli! (: