perjantai 8. helmikuuta 2013

mekkohuijaus ja kampausvinkki.


Hahaa, huijasinpas! Puin nimittäin mekon ihan nurinkurin päälleni. Näin kerran jossain kuvassa tytön, jolla oli sininen henkselihame ja mietin, että olisipa minullakin. Sitten tajusin, että minullahan on!  


Kumma kyllä mekko istuu väärinpäin melkein paremmin kuin oikeinpäin. Voitto!

Nyt ei kuitenkaan ole tarkoitus sen enempää höpistä koltuista (tai tuosta uudesta peilipöydästä!) vaan aion viimeinkin pistää tulemaan muutaman kampausvinkin. Ensimmäisenä vuorossa kampaus, jonka opettelin musikaalia varten: 


Vaihe 1: Kieputa suurinpiirtein korvan kohdalle ulottuva hiusosio rullalle. Yleensä olen kihartanut etuhiukset ensin rullan mukaisesti (jolloin kieputuksesta tulee suurempi ja näyttävämpi), mutta nyt olin laiska enkä jaksanut panostaa.


Vaihe 2: Toista sama toiselle puolelle ja varo päästämästä aiemmin kieputettua osiota löystymään (tähän auttaa jos omistaa enemmän kuin kaksi kättä)


Vaihe 3: Kiinnitä rullatut osiot taakse ponnarilla.  


Vaihe 3: Tupeeraa vielä vapaana roikkuvat hiukset. 


Vaihe 4: Pujota vapaat hiukset rullatun "lenkin" läpi ylhäältä alas. Toista sama uudestaan jos hiukset ovat pitkät. 


Vaihe 5: Kiinnitä latvat hiuspötkön yläreunaan pinneillä. Siisti lopputulosta tarvittaessa hiuslakalla.


Valmis! Siinäpä meillä on hieno, kotitekoinen old-school kampaus arkeen ja juhlaan. 

Kuvasin samalla myös pari muuta kampausohjetta, jotka julkaisen myöhemmin. Sitä ennen voitte kertoa oliko tästä tutoriaalista jotain hyötyä vai oliko sekavien kuvien rullaaminen pelkkää ajanhukkaa. 
Näkemisiin!

Ei kommentteja: