keskiviikko 28. syyskuuta 2011

sankareita ja jänishousuja.

Tämä päivä on pitänyt sisällään onnistumisia, pelkurimaista toimintaa, yhden toverillisen "bisnesslounaan" sekä hiukan laiskottelua. 
Kamera on pysytellyt tänään ikkunalaudalla uusien tai oikeastaan vanhojen osien ympäröimänä eli toisinsanottuna en jaksanut räpsiä mitään asukuvia tältä päivältä. Uteliaille kerrottakoon kuitenkin, että päällä oli harmaa kellohame, musta t-paita, mustat sukkahousut, mustat villasukat valkoisella pitsireunalla, kuparinruskea neuletakki ja kaulassa huuliharppukoru. 
Laiskuuksissani kaivoin kuitenkin esittelyyn asuni muutaman viikon takaisista häistä, joissa juhlistettiin kaveripariskunnan herra- ja rouvautumista. Salainen teemapukeutumiseni oli nimeltään "50-luvun kotirouva", joka onnistui mielestäni odotusteni mukaisesti.


Samaisten hääjuhlien tienoilla olin väsäillyt myös elämäni ensimmäisen juustokakun, kuten kunnon kotirouvan kuuluukin. Tässä myös nähtävissä taas yksi kunnianhimoinen kampauskokeiluni, josta olen aikamoisen ylpeä.


Häissä oli yhtenä ohjelmanumerona keikka, jonka visuja pystyi katselemaan 3D-laseilla. Niistähän riittikin sitten paljon huvia ja vähintäänkin yhtä paljon kreisejä biletyskuvia. 
 

Jos nyt kuitenkin palataan vielä tähän päivään niin sain tosiaan aamulla todella mukavan puhelun, josta en uskalla paljastaa sen enempää kuin että kivoja töitä on luvassa. Kävin myös vanhan luokkatoverini kanssa lounaalla, jonka jälkeen suuntasin pienen kotona pyrähtämisen jälkeen esiintymislaulukurssille, jossa olen nyt muutaman viikon käynyt pelkuroimassa. Siitä sanottakoon, että kun edellisellä kerralla olin reipas ja rohkea improlaulaja, niin tälläkertaa olin varsinainen arkajalka. Siitä riittääkin sitten piiskaamista taas hetkeksi. ;) 
Nyt kuitenkin takaisin pienen tuunausprojektin kimppuun. Kaksi blogipäivitystä saavutettu, jes!

3 kommenttia:

Tessa kirjoitti...

Tosi kivan näkönen blogi! :>

http://stop-that-shiit.blogspot.com/

Henriikka / Aamukahvilla kirjoitti...

hei tosi hyvännäkönen banneri, yhdyn siis edellisiin. myös mekko sai hykertelmään, kiitos näistä elämyksenhetkistä.

Allu. kirjoitti...

Tessa: voi kiitos! (:

Henriikka: kiitos paljon ja kiitoksia myös sun blogin tuottamista elämyshetkistä. (: tervetuloa vastavierailulle uudestaankin!