maanantai 3. lokakuuta 2011

tylsimyksen tapahtumarikas elämä.

Luovutan. On ollut tarkoitus päivittää tätä blogia nyt monena päivänä ja olisi ollut ihan mukiinmeneviä asujakin esiteltävänä, mutta olen yksinkertaisesti ollut niin aikaansaamaton etten ole saanut niistä kuvia räpsittyä. 
Sen sijaan olen kyllä muuten ollut ahkera ja väsännyt vapaapäivieni iloksi kaverin tilaaman taulun, ommellut punavalkoraidallisen hameen ja tuunannut uudesta talvitakista uniikin lisäämällä siihen luonnonvalkoista pitsiä.

Joten täten luvassa siis yksi kuvallinen todiste maalaamastani taulusta ja yksi vakoilukuva keskeneräisestä hameesta. Ensi kerralla ehkä sitten kuvaa myös valmiista hameesta sekä talvitakista. Useista vapaapäivistä huolimatta lähipäivinä on päässyt tapahtumaan paljon todella jännittäviä juttuja. Mainitsinkin tuossa viime kerralla jo mukavasta työkeikasta ja nyt sen voi kai jo möläyttää ääneenkin, että olen lähdössä viikoksi työkeikalle Israeliin. Pääsin myös mukaan yhteen musikaaliin, jonka harjoitukset alkoivat tänään ja eihän tässä nyt voi muuta kuin olla superjännittynyt ja innoissaan. Mukavia asioita ja onnistumisia tapahtuu näköjään sittenkin myös syksyllä, vaikka vielä hetki sitten olin manailemassa elämän ankeutta.

Ei kommentteja: