lauantai 21. huhtikuuta 2012

hyvän lauantain resepti.

Aamupäivällä suunnattiin Galleria Art Fridaan katsomaan "Jano!"-näyttelyä sekä H:n tuttavan keikkaa. 

Otin kuvan gallerian ovesta.

Keikasta.

Seinästä.

 Ja itsestäni.

Seuraavaksi matka jatkui kebulaan, jossa saatiin seurata ikkunasta kun vastapäisen kirkon sisältä tulvi kirjavaa, etnistä hääväkeä ulos. Kadulle asti raikui kirkon ikkunoista iloiset ylistyslaulut ja oli mielenkiintoista seurata kuinka lopulta itse hääpari ilmestyi ulos ja jatkoi seurueensa kanssa matkaa eteenpäin. Olisi tehnyt mieli napata seurueesta kuvia, mutta pitäydyin kuitenkin pelkkään ikkunasta tiirailuun ruokailun lomassa. 
Vatsa täynnä kipaistiin tutkimaan Stupido Shopin levyalennuksia. Mukaani lähti kaksi Maria Gasolinan kesäfiilistelylevyä, sekä kaupanpäälle heidän hieno julisteensa. Tästäkään toimituksesta ei ole olemassa kuvamateriaalia. Jälkkärit mentiin kuitenkin syömään Kippoon.

H nautti frozen yogurtinsa mustikoiden, mansikoiden ja kiwin kanssa.

Itse valkkasin omaani mansikoita, suklaamuruja ja cashewpähkinöitä.

 Hurjan hyvää kyllä tuo jugurttijäätelö. Huhun mukaan meille tulee kesäksi töihin moista herkkua myös myyntiin, joten tiedänpä mihin henkilökuntakorttiani höyläilen. :D

Sitten kotia kohti. Matkalla pysähdyttiin kuitenkin pitämään pienet kuvaussessiot kujalla, jossa kuvataan jatkuvasti musiikkivideoita, muotikuvia ja mitä lie tv-sarjoja. 

 


Nyt olen sitten vaan laiskotellut uusien levyjen soidessa ja linnunlaulun kantautuessa ikkunasta. Tänään on ollut juuri sopiva lauantaipäivä.


 

Ei kommentteja: