keskiviikko 30. toukokuuta 2012

kunnianhimoinen kampauskokeilu ja verenhimoinen vampyyri.


Eilen palasin aikaisin aamulla Lahdesta takaisin Helsinkiin ja olin niin reissussa ryytyneen näköinen, että päätin väkertää pitkästä aikaa hiuksiini jotain hienoa. Yritin tehdä aiheesta tutoriaaliakin, mutta eihän siitä saanut mitään selkoa, koska kampauksessa ei varsinaisesti ollut minkäänlaista logiikkaa.


Mikäli joku kuitenkin haluaa koittaa väsäillä vastaavanlaista tekelettä niin kerrottakoon, että rullasin molemmilta sivuilta päällihiukset ikäänkuin rinkelille ja lätkäisin pinneillä kiinni. Sen jälkeen rullasin myös loput hiukset niskaan "pötköksi", kiinnitin miljoonalla pinnillä ja laitoin vielä kirpparilta löytyneen rusetin peittämään pahinta repsotusta. Rullailussa auttaa jos kastelee rullattavat hiusosiot ensin vaikkapa jätettävällä hoitoaineella.


Illalla käytiin H:n kanssa katsomassa Burtonin uusi Dark Shadows, joka ei ilmeisesti ole saanut katsojilta kovin suurta suosiota. Itse kyllä olin myyty heti kun hienot 70-luvun tunnelmat pärähtivät valkokankaalle. Elokuva eteni ehkä vähän hassusti burtonmaisesta tunnelmasta hassuttelukomediaan ja takaisin Burtonille ominaiseen tyyliin, eivätkä kaikki erikoisefektikikkailut olleet aivan mieleeni, mutta voisin silti kehaista Dark Shadowsia hyväksi elokuvaksi. Täytyy ehkä koittaa etsiä käsiinsä sen alkuperäisen tv-sarjan jaksoja jonka pohjalta elokuva on tehty. Mutta käykääpä ihmeessä katsomassa!

Löysin myös Lahtireissulla vanhoja valokuva-albumeita ja voin nyt siis vihdoinkin todistaa isäni ja minun yhdennäköisyyden. En jaksanut ottaa itsestäni uutta kasvokuvaa, mutta näkeehän näistä jo aika hyvin vaikka kasvojen kulma onkin erilainen. 


Minua on myös vertailtu nuoreen isoäitiini, joten tässä myös hänestä pari nuoruuskuvaa ihan vertailun vuoksi. Tunnistan kyllä itseni erityisesti tuosta alemmasta kuvasta, vaikka vertailukohteeksi ottamani kuva ei liippaakaan ihan niin läheltä.Nyt lupaan, että vanhat kuvat loppuvat täältä blogista pitkäksi aikaa ja tilalle tulee roppakaupalla uusia. Pahin kevätstressi ja kiire alkaa olla pikkuhiljaa ohi ja ehdin keskittyä tännekin paremmin. Nyt kuitenkin taidan mennä vähän viihdyttämään H:ta, jolla on tänään syntymäpäivä. Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Aada kirjoitti...

Ihana asu sulla noissa ekoissa kuvissa. :)

Allu. kirjoitti...

Kiitos! (: