sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

tärkeitä juttuja.

Tässäpä olisi nyt tärkeitä juttuja luvassa, nimittäin päivän asu ja yksi hyvinkin informaatiopitoinen gif-animaatio. :D Tältä näytin tänään kun piipahdin yksissä ylioppilasjuhlissa:


Tarkkasilmäiset ovat saattaneet pistää merkille, että olen pikkuhiljaa luopumassa otsatukastani. Eihän se ole minulla kauaa vielä ehtinyt olla ja kieltämättä tykkään siitä hyvin laitettuna, mutta tuulinen Helsinki ei vaan ole otsatukalle suotuisa kaupunki. Jos ei kadulla niin ainakin viimeistään metrotunnelissa tarkkaan aseteltu otsatukka on jo ehtinyt hajaantua keskijakaukselle. Joten olkoon nyt ainakin kesän taas otsatukka poissa kun joudun kuitenkin runnomaan sen töissä hikisen hiusverkon sisään.

 
 Tänään päälle eksyi siis minulle ehkä aika tavalliset, mutta toivottavasti muiden ihmisten silmissä juhlavat vaatteet. Kengät ostin joskus Valtterin kirpputorilta kahdella eurolla iäkkäämmältä naiselta, joka oli tyytyväinen kun hänen vanhat tanssikenkänsä pääsevät vielä tanssimaan jonkun nuoremman jaloissa. Kyllä vaan huomaa, että on iskenyt tanssikengät jalkaansa kun askeleet tuntuvat pehmeiltä ja ryhti korjaantuu lähes itsestään.Kauan sitten Nanson tehtaanmyymälästä ostettu sadetakki oli tänään juuri omiaan suojaamaan kurjalta säältä. Käyttäisin sitä mielelläni useamminkin, mutta kuka neropatti päätti jättää takista hupun suunnittelematta? Kovemmalla sateella tuon kanssa tarvitsisi kuitenkin sateenvarjon kaveriksi ja silloin itse takki onkin jo hyödytön. Tänään takki oli kuitenkin olosuhteisiin nähden sopiva ja ihan tyylikäs sateensuoja, vaikka näytinkin taas tapani mukaan vähän siltä kuin olisin lähdössä naamiaisiin. 


 H napsi minusta tällaisen kuvasarjan, joten ajattelin nyt esitellä teille animaationa kuinka sadetakki puetaan päälle.


Loppukevennykseksi vielä yksi kappale kilpikonnia, joka ilmaantui olohuoneeseen piknik-eväät mukanaan. Huomenna muutankin sitten Turkuun kesän viettoon, joten seuraaviksi kolmeksi kuukaudeksi on täällä blogissakin tiedossa maisemanvaihdos. Oikein hyvää kesälomaa niille joilla sellainen tänään alkoi ja paljon onnea kaikille valmistuneille, lakkipäille ja muuten vaan onnea tarvitseville!

6 kommenttia:

M I I S I L I I S I kirjoitti...

Löysin just blogis ja jäänkin seurailemaan:)

Sulla on kauheen jännä ja nätti tyyli, itse en osaa olla tyttömäinen alkuunkaan:)

Allu. kirjoitti...

Tervetuloa! (:
Kiitos. En oo luonteeltani kamalan tyttömäinen, joten täytyy jollain kompensoida. :D

Aada kirjoitti...

Minusta toi asu on juhlava ja tosi nätti. :)

Allu. kirjoitti...

No hyvä. :D Kun käyttää arkisin paljon mekkoja niin tuppaa vähän hämärtymään, että mikä on juhlavaa ja mikä ei. Mutta kiitos paljon! (:

LauraL kirjoitti...

Millä sä teet noi kikkurat?

Nätti asu ja sopivan juhlava. Osaispa itekin käyttää hattuja, asujen muokkaus eri tilaisuuksiin olis (ehkä) helpompaa.

Voi, ihana konna, onko kuinka vanha?

Allu. kirjoitti...

Mulla on semmonen minisuoristusrauta millä vääntelen kikkuroita.
Kiitos (: . Mä oon tullut siihen tulokseen, että hatut näyttää aina alkuun omassa päässä tyhmältä ja muiden päässä hyvältä. Mutta kun väkisin totuttelee omaan peilikuvaansa hatun kanssa niin pikkuhiljaa ne näyttää itselläkin hyvältä. Hatuilla, irtokauluksilla ja koruilla saa kyllä helposti asuja muuteltua.
Niilo-konna on nyt suurinpiirtein 19-vuotias ja ollut mulla ihan pienestä rääpäleestä asti. (: