perjantai 25. tammikuuta 2013

satamatyöntekijän tyttären kirpputorilöydöt.

Yhtenä päivänä seikkailin pitkästä aikaa kirpputorien ihmeellisessä maailmassa. Tälläkertaa onni olikin oikein kunnolla puolellani ja kannoin reissultani kotiin seuraavanlaisen saaliin:


Sympaattinen, vanha Fazerin boksi, jossa on arvailujeni mukaan ollut ehkä karkkia? Tuollaista ei ole vielä koskaan tullut missään vastaan vaikka kirpputoreilta löytyy nykyään laaja kirjo erilaisia vanhoja peltipurkkeja. Eli jos joku tietää mitä tuossa on säilytetty niin saa valaista minuakin!


Ehkä hämmästyttävin löytö oli kaksi kappaletta Marimekon raitapaitoja. Noitahan näkyy kyllä usein kirppareilla, mutta ihmeellistä löydöstä tekee se, että maksoin noista yhteensä 6€. Molemmat ovat melkein käyttämättömässä kunnossa ja sattuvat vielä olemaan kooltaan 140cm, mikä istuu Marimekon vaatteissa usein paremmin kuin aikuisten koot. Nappilöytö! Hyvälaatuisille raitapaidoille kun on aina tarvetta (varsinkin kun edellinen punavalkoraidallinen paitani alkoi juuri vedellä viimeisiään).


Kolmas löytö oli pieni, mansikkakuvioinen kastikekannu tai vastaava. En tiedä vielä mitä siitä meinaan kaadella, mutta somahan tuo nyt on kuin mikä!


Neljäs löytö oli pitkään huonolla tuloksella metsästämäni tummansininen vekkihame. Melkein vuosi sitten Japani-reissulla sain nimenomaan tummansinisestä vekkihameesta fiksaation ja sen jälkeen olen kyllä löytänyt vekkejä muissa väreissä, mutta tummansininen on vaan aina uupunut. Nyt sitten viimein nappasi ja vieläpä aivan täydellisen mallisena ja kokoisena. Maksoikin vain pari hassua ropoa. 

Harvemmin yhdellä kirpputorikierroksella sattuu niin hyvä tuuri, että löydän halvalla monta vaatekappaletta joiden tiedän päätyvän varmuudella käyttöön. Ja käyttöönhän ne heti päätyivätkin, kuten asusta huomaa.
Mitä tästä opimme: ahkera kirpputorien kiertely kannattaa aina!

4 kommenttia:

Aada kirjoitti...

Mulla on ollut lapsena tuollainen peltipurkki, mutta en yhtään muista sitä, että mitä siinä olisi säilytetty? Hhmm.

L-J kirjoitti...

Hej, nakkasin sulle haasteen! :> http://the-cliche.blogspot.fi/2013/02/blogihaaste.html

sufy kirjoitti...

Ai kun sulla on kauniit hiukset!:) Oon itekin haaveillut tollasista tummemman oransseista! Mulla on aina vaan punaset, joskin nekin kyllä kelpaa varsin hyvin:)

Allu. kirjoitti...

Aada: Ääh, kerro jos satut muistamaan. (:

Laura-Janica: Oo, kiitos! Koitan vastailla siihen piakkoin.

Sufy: Voi kiitos. (: Sitten jos joskus haluat vaihtaa oranssiin niin Pure Paprika on se juttu! Aina ilo kohdata toisia punapäitä.