perjantai 17. helmikuuta 2012

sisustusjippoja.


 Kuten jo aikaisemmin mainitsin, täälläpäin on tehty pieniä muutoksia sisustukseen. H:n inhoama pyöreä pöytä sai lähteä odottelemaan suurempaa kotia ja tilalle löytyi Taikin vanhojen huonekalujen myynnistä pikkuruinen lipasto. Pienen ikkunan puoleinen seinäpätkä pääsee nyt paremmin esiin ja koti näyttää avarammalta. (Täältä voi katsella miltä seinä näytti ennen) Samalla löytyi uusi kuvauspaikka päivän asuille.
Viime viikkoina olen potenut muutenkin ankaraa tuunaus- ja sisustuskuumetta, eikä asiaa ole auttanut yhtään aivan liian ihanien inspiraatioblogien kahlaaminen. Kuten tämän ja erityisesti tämän. Muutaman pikkuruisen diy-projektin olenkin saanut jo toteutettua, joista esimerkkeinä yllä näkyvä ompelukoneen kotelo (jonka päällystin vanhan aikakauslehden sivuilla), sekä alla oleva seinähenkari (joka ei oikeastaan vaatinut kuin pätkän silkkinauhaa ja muutaman lasit kavereikseen). Tänään ripustin vielä olkihatun seinälle odottelemaan lämpimämpiä päiviä.Nyt haaveilen vielä hetken kirpputorireissuista ja niitä seuraavista tuunausprojekteista ja lähden sitten illaksi yksityistilaisuuteen esiintymään. Toivottavasti sain tartutettua sisustuskuumeeni teistä jollekin, muahaha.

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

heippa! :) valitsin sun blogin mun top 5 blogeihin, joten käyppä kurkkaamassa mun uusin postaus!

Allu. kirjoitti...

Heippa!
Voi kiitos kovasti! (:

Tiina kirjoitti...

tartutus onnistunut (harmi, ettei solussa hirveästi sisustella) täydellinen tyyli siulla kyllä, sekä vaatteiden että sisustuksen suhteen.

Allu. kirjoitti...

Mahtavaa ja kiitos paljon! (:
Siitäpä saatkin haastetta vaan kun alat sisustelemaan solua.