lauantai 24. maaliskuuta 2012

asuja, askartelua ja kirpparilöytöjä.

Kotona! Oli aivan järjettömän hieno reissu! Siitä tarkempaa selontekoa myöhemmin, mutta nyt ensin tähän päivään. Kävin toveri M:n kanssa Teatterikorkeakoulun aulassa pidetyllä Kallion "pihakirppiksellä" ja puin reissua varten ensimmäistä kertaa päälleni persikkaisen pallomekon, jonka väriä olen hieman arastellut (vaaleanpunainen ei todellakaan ole minun värini). Sehän näyttikin hyvältä, ei ollenkaan naurettavalta kermakakulta. Olen ihastunut sen malliin täysillä. Muutenkin päälle valikoitui tänään kauttaaltaan niin kiva asu, että saatte nähdä siitä todisteita perusteellisesti. 

 Hatun sain päivän kirppisreissulta ilmaiseksi. Kävi hyvä tuuri kun olenkin etsiskellyt kipparihattua pitkään.

Vanha kevättakki jäi Japanin reissulta käyttöön ja talvitakki sai siirtyä kaappiin. 

Reppu ja kengät ovat ehkä suosikkiostokseni Tokiosta. Muiden ostosten esittelyä luvassa myöhemmin.


 Kulutin tänään myös muutaman tunnin näpertäessäni kokoon Japanista löytynyttä paperimaailmanpyörää. Huh mikä homma tuollaisten pikkuruisten osien liittämisessä on niin ettei paperi repeä.

 Valmis! Ihan itse kasasin. Se siis taittuu kortin sisään eli tarkkaa puuhaa oli saada kaikki paperipalat oikein kiinnitettyä. Tässä vielä Kalliokirppikseltä tekemäni löydöt. Väkeä oli niin paljon, että jono kiemurteli Teakin viereisen hiekkakentän laidalla ja saatiin odotella vartin verran sisäänpääsyä. Sisällä oli sen verran tungosta, että löytöjen tekeminen oli hankalaa kun olisi pitänyt myllätä jokaisen myyntipaikan vaatekasat yksitellen läpi. Eikä minulla nyt oikeastaan ollut millekään mitään tarvettakaan, joten mukaan lähti vain se kipparihattu sekä eurolla ostamani ruskea hame, jonka saksin kotona lyhyemmäksi. Kyllä nyt on taas ihmisellä uusia hienoja juttuja.

3 kommenttia:

Sandmar kirjoitti...

Hei! Halusin jakaa blogitunnustuksen eteenpäin sinulle, käyhän kurkistamassa blogistani. ;-))

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka suloinen banneri sulla oikein on!

Allu. kirjoitti...

Sandmar: Oho! Voi kiitos! Toi on mun kaikkien aikojen ensimmäinen blogitunnustus. (: Olen hurjan otettu.

Reetta V. : Kiitos paljon! (: