tiistai 13. maaliskuuta 2012

flunssalandiasta päivää!

Tai no iltaa. Kovasti yritin sitä vältellä näin ennen reissua, mutta sieltä se vaan pirullinen flunssa iski kimppuun heikolla hetkellä. Kaikki suunnitellut askartelut ja puuhastelut ovat saaneet siis väistyä lepäilyn ja milloin minkäkin poppaskonstin testailun tieltä. Nyt pidetään kaikki peukkuja että olen huomisiltana lentokoneen lähtiessä terve tai ainakin seikkailukuntoinen, eikös?
Tässä kuitenkin lohdutukseksi viimeaikojen materiaa.

 Kirpputorilta muutamalla sentillä löytynyt sydänlautanen tarjoili minulle itsetehtyjä hampurilaisia jokunen päivä sitten.

 Uusin ostokseni eli keltainen rakkauslaukku ja jo jonkun aikaa puhelintani koristaneet c-kasettikuoret jotka voi bongata banneristakin.

 Kaksi uutta mekkoa ja helmikaulus, jotka odottelevat flunssattomia päiviä päästäkseen parempaan esittelyyn. Sinisenkirjavaa olen ehtinyt jo käyttääkin ja siitä on uhkaavasti tulossa ehdoton suosikki.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana laukku! Onko sitä saatavissa jostain? :D

Laura kirjoitti...

Ihana ihana laukku! Oi että :)
Ja siis mitä, onko tuo c-kasetti siis kännykän kuoret? Mihin kännykään tuollaisia saa?

ia kirjoitti...

Oivoi mistä on nuo hurmaavat helmikaulukset? Ja pilkkumekko! Sinisenkirjava mulla jo kaapissa odottaakin.. :D (Ja puhelinta suojelee c-kasetti, ollaan tyylisielunsisaruksia haha!)

Allu. kirjoitti...

Anonyymi: Oon viimeaikoina selaillut niin paljon nettikauppoja etten ihan varmaksi muista, mutta olisko laukku ollut boohoosta. (:

Laura: Joo, kännykänkuoret on ja siitä hyvät että niitä saa myös vanhempiin älypuhelimiin eikä vaan iphone 4:ään. Noi mun on kolmoseen, mutta kannattaa kattoa ebaystä josko niitä olis muihinkin kuin i-laitteisiin.

Ia: Et ikinä usko, mutta hurmaavat helmikaulukset in gina tricosta! Olin ihan äimänä kun näin ne siellä. Hah, taas kerran tyylisielunsisaruksia! (:

Gitta kirjoitti...

Oi kuin nätti onkaan tuo laukku... Pitää vissiin alkaa selaamaan läpi nettikauppoja.

Allu. kirjoitti...

Kannattaa, mutta varauksella, koska siihen hommaan jää helposti koukkuun. :D