perjantai 9. maaliskuuta 2012

naistenpäivän toiveita.


 Tässäpä muutaman päivän takaisia kuvia, joita en kehdannutkaan julkaista kun ei ollut mitään oikeaa sanottavaa. Löysin uuden kuvauspaikan kun huomasin, että meidän minimaalisessa vessassa on ehkä asunnon kirkkain lamppu. Mekko on lähiaikojen kirpparilöytö. Täydellisen mallinen, mutta puhtaanvalkoisen värin käyttöä pitää vielä hieman harjoitella.


Vaan olipa minulla ihan oikeaakin asiaa kerrankin tarjolla. Kyselin tätä jo aikaisemmin, mutta esitän kysymykseni uudestaan nyt kun tänne on ropsahdellut muutama uusi lukija.
Eli minkälaisia juttuja kaipailisitte tänne lisää/enemmän? Asuja? Matkustelujuttuja? Askarteluja? Kirppistelyä? Perushöpinää? Sisustusjuttuja? Teatteritarinoita? Helsinkiseikkailuja? Kampausohjeita (lettikampauksilla tänne ainakin tuntuu eksyvän eniten googlettajia)? Muuta, mitä ____________? Mikä kiinnostaa, mikä taas ei?
Ensi viikolla lähden tosiaan työkeikalle Tokioon, joten matkatarinoita on varmasti luvassa, mutta nyt olisi hyvä tilaisuus päästä vaikuttamaan. Siispä nöyrin pyyntöni on: haasteita ja ehdotuksia kehiin! (: (sivupalkista löytyy ruksailtava vaihtoehto mikäli ei uskalla julkaista toiveitaan kommenttiboksiin)

Ei kommentteja: