tiistai 27. maaliskuuta 2012

tapaus otsatukka.

Olen mennyt sekaisin. Ensin tein hetken mielijohteesta suuren ihmiskokeen, ostin Japanista hiusvärin ja värjäsin sillä kuontaloni. 


Väri oli nimeltään vadelmanpunainen ja kieltämättä hieman kuumotteli kun hieroin päähäni oikeasti vadelman väristä vaahtoa. 


No hyvähän siitä sitten kuitenkin tuli eivätkä hiukseni ole olleet näin sileät ja pehmeät koskaan. Mutta koska näköjään haluan pilata hiukseni väkisin, jatkui niiden operoiminen taas eilen. Jälleen hetken mielijohteesta nappasin aamulla sakset käteeni ja leikkasin itselleni sivuotsatukan. Innostuin saksien kanssa leikkimisestä vähän liikaa ja pieleenhän se meni! Näin ollen otsaani koristi eilen teatteriharjoituksissa pikkuruinen letti, josta törrötti lyhyitä hiuksenpätkiä. Tänään sitten pätkin sattuneesta syystä itselleni tasaisen otsatukan. Alkuun olin järkyttynyt, mutta sitten tajusin olevani punatukkainen hiuskaksonen New Girl -sarjan Jessin kanssa ja pää alkoi näyttää sittenkin varsin mukavalta vaihtelulta. 


Päälle eksyi tänään (ja eilen) kahden euron asu. Hame on se euron löytö Kalliokirppikseltä, hattu ilmaiseksi samasta paikasta ja Marimekon raitapaidan nappasin myös eurolla Valtterin kirpputorilta sunnuntaina. Aika opiskelijaystävällistä!


Tarkkanäköiset voivat bongata kuvasta myös konnaherra Niilon, joka on riehunut kevätauringon johdosta ihan vallattomana pitkin kämppää. Varma kevään merkki.

6 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Aivan huikeat hiukset - unelmatukkani suorastaan! Sekä leikkaus että väri ovat täydelliset. :)

Olen kasvattanut oman, vaalean värini takaisin muutaman vuoden sisällä ja luvannut itselleni, etten laittaisi tähän mitään litkuja lähivuosina. Päätös horjuu, kun näkee noin upeita punaisia sävyjä.

Allu. kirjoitti...

Voi kiitos! Täytyy myöntää, että vaikka olin päättänyt etten enää leikkaisi otsatukkaa (kasvatin sen pois pari vuotta sitten) niin tämä kyllä tuo esiin kaikki hiusten parhaat puolet kun pituus ja väri korostuu. (:
Itsehän olen haaveillut ruskeista hiuksista, mutta tämä otsatukka-vahinko muutti mielen taas hetkeksi.

Testaa jotain värihoitoainetta (esim. KC:n color maskit on hyviä!) ensin ja kato kumpi miellyttää enemmän, oma vaalea vaiko sittenkin punainen. (:

viivi kirjoitti...

Toi Jess on ihana! Ja kieltämättä samaa näköä! Otsatukat <3 Ja ps. just yhellä kaverilla oli allerginen reaktio (umpeen turvonneet silmät jne) hiusväristä hups! :D

//vk

Allu. kirjoitti...

Nii onki! Sairaan ärsyttävä koheltaja, mutta mahtava. :D
Oho, onneks mun japanihiusväri -kokeiluista ei tullu moista reaktiota.

consuela kirjoitti...

voi eikä! katkeruutta ja kateutta herättävän kaunis kuontalo! oikeesti kerrassaan hurmaava, eikä mun mielestä ainakaan ole yhtään häpeä olla hiuskaksonen zoeey deschanelin kanssa :)

Allu. kirjoitti...

Voi kiitos! Hollantilaisilla geeneillä on mun kuontalon suhteen sormensa pelissä plus sattui olemaan hyvä hiuspäivä :D