keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

arkisia vinkkejä ja pieni tuunausprojekti.

Olen selvästi anteliaalla päällä vinkkien suhteen, koska täältä niitä taas tulisi muutaman pienen neuvon verran.

 Vinkki numero 1:


Teinpä hyvät pöperöt eilen. Yhdistin summamutikassa sydänmakaronia, kanaa, sipulia, sitruunaa, hunajaa, kikherneitä, avocadoa, mascarponejuustoa ja tuoretta basilikaa. Päälle balsamicokastiketta. Hyvä tuli, kokeile vaikka!
 
Vinkki numero 2:


Olen aina ollut huonoihoinen. Nuorempana tuli ravattua ihotautilääkärillä ja syötyä kaikki mahdolliset lääkekuurit näppylöiden taltuttamiseksi. Joku lääkäri tajusi jossain vaiheessa suositella minulle apteekista löytyvää pesupalaa, joka oli ensimmäinen hoitokeino joka oikeasti toimi. Iän myötä ihoni on parantunut huomattavasti enkä ole kärsinyt niistä kaikista kamalimmista iho-ongelmista enää vuosiin. Japanireissun jälkeen pärstäni meni kuitenkin yhtäkkiä huonompaan kuntoon kuin aikoihin, joten oli aika tehdä apteekkireissu ja ottaa avuksi vanha kunnon pesupala (ja sille kaveriksi saman sarjan hoitogeeli). Ja kas, aivan niinkuin hölmöissä tv-mainoksissa, iho parani alle viikossa! Siksipä tahdonkin vinkata kyseisen ihmesaippuan eteenpäin, meidän huonoihoisten raukkojen tulisi pitää yhtä. (:

Vinkki numero 3:


Dc-fix -kontaktimuovi. Ostin Etolasta tänään kaksi rullaa sisustukseen tarkoitettua kontaktimuovia, punaista ja puukuvioista. Kyseisellä kontaktimuovilla leikkiminen on hyvin vuokrakämppäystävällinen tapa tehdä kotiinsa pieniä tuunauksia, sillä sen saa myöhemmin pois mikäli kyllästyy tai vaihtaa asuntoa. Itse käytin muovia ankean valkoisen jääkaappimme koristelemiseen. 

Jääkaappi ennen tuunausta.

Jääkaappi tuunauksen jälkeen.

Ovista tuli siis punaiset ja jääkaapin päällisestä "puinen". Vielä joku päivä saatan tehdä ovenkahvoistakin puiset, mikäli valkoiset alkavat kyllästyttää. Olen aina haaveillut punaisesta tai turkoosista jääkaapista ja nyt sain sellaisen pienellä vaivalla, score!

Tässä olivat tämän päivän niksit, sponsored by Party of polaroid friends. Kertokaapa oliko näistä jotain hyötyä ja kiinnostaako vastaavanlaiset pikkuvinkit jatkossakin?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tosi hieno jää kaappi tykkään siitä

Laura kirjoitti...

Ihana tuo jääkaappi! Mä olen aina unelmoinut punaisesta keittiöstä, mutta ikävä kyllä mun projektini vie paljon enemmän aikaa ja rahaa (kaapistojen hiominen + maalaus)..

Nää vinkit on kivoja, lisää vaan tulemaan jos mieleesi putkahtaa mitään!

Kira Leskinen kirjoitti...

Oi miten ihana jääkaappi! Heti kun pääsen asumaan jonnekin muualle kuin opiskelijasoluun, niin toi on pakko toteuttaa! Kiitos mahtavasta vinkistä, ja mielellään tämmöisiä kuulisin lisääkin :)

Allu. kirjoitti...

Anonyymi: kitos pal jon herra H! :D

Nisha: Mä rupesin kans heti miettimään, että voisko tolla muovilla päällystää myös keittiön kaapit ja tasot ja kaiken. :D Punainen keittiö ja ralliruutulattia, aijai!
Hyvä jos mun vinkeistä on iloa, musta on kiva jakaa juttuja. (:

Kira: Kiitos. Kai sitä voi opiskelijasoluakin vähän muovittaa? Mä vinkkailen taas kun tulee juttuja mieleen! (:

Salla kirjoitti...

Toi pesupala menee ostoslistalle! Ja punainen jääkaappi on mah-ta-va!

Allu. kirjoitti...

Suosittelen! (: Ja kiitos, jääkaapista tuli kyllä pienellä vaivalla ihan erilainen.