maanantai 14. toukokuuta 2012

äiti.

Piti tehdä tämä jo eilisen äitienpäivän kunniaksi, mutta olin hukannut äidin vanhan passikuvan johonkin, joten olkoon tämä nyt myöhästynyt äidin juhlistaminen.
Olen pitkään haaveillut nuoren äitini ja omien kasvojeni vertailusta ja nyt vihdoin pääsin sen toteuttamaan. Lopputulos oli aika yllättävä.


En näytä äidiltäni yhtään! :D Kyllä minulle on pitkin elämääni aina sanottukin, että olen tullut enemmän isääni, mutta luulin että meillä olisi kuitenkin ollut jotain selkeitä yhteneväisyyksiä äitini kanssa. Tästä kuvasta löydän tarkkaan tutkimalla samankaltaisuutta vain ehkä suusta ja poskipäistä. 
Isäni kuvaan verratessa samoja piirteitä löytyikin sitten tosiaan roppakaupalla. Siitä en kuitenkaan viitsi julkaista täällä kuvaa, sillä kasvokuvaa minulla ei isästä ole nuorena eikä isukki varmaan arvostaisi jos julkaisisin täällä hänen tuoreita kuviaan. 

Löysin tänään myös vanhoja kuvia omilta teinivuosiltani jne. ja ajattelin pistää niitä tännekin esittelyyn jos vaan kiinnostaa. Kiinnostaako?

5 kommenttia:

vraa kirjoitti...

Vanhat kuvat kiinnostaa aina! Jännää on nähdä varsinkin tyylin kehittyminen.

Ja samaa äitisi kanssa ulkonäössä on erityisesti tosiaan suu ja poskipäät, mutta mun mielestä myös kulmat, joskin ne on ehkä vähän eri muotoon nypityt tai ehostetut. Ja silmätkin on aika samat :)

Ps. Blogis on tosi kiva! Täällä vieraillessa tekee mieli aina palata kupariseen tukkaan, vaikka oon tässä intoutunu kasvattelemaan omaa väriäni jo reilun vuoden ajan... Ja leikata otsatukka tän parin vuoden kasvatteluoperaation jälkeen. Voivoi! Hiustutoriaalit on muuten ollu tosi kivoja kans, niitä vois olla lisää (:

Maukku kirjoitti...

No on teissä jotain samaa! Kasvojen muoto, ehkäpä? Tästä tulee, ah aina niin best, back to the future!

Maukku kirjoitti...

nii, siis tulee mieleen. tästä toi. :--D

viivi kirjoitti...

Teinikuvat kehiin ja heti! :D

//v

Allu. kirjoitti...

Vraa: Kiitos palautteesta! Kiva kun saa kuulla minkälaiset jutut toimii ja mitkä ei. Hiusjuttuja on kyllä varmasti taas tulossa, kunhan kyllästyn tähän vallitsevaan kiharteluvaiheeseen ja pääsen taas kampausten pariin! :D
Munkin mielestä vanhat kuvat on aina kauheen mielenkiintoisia. (: Tämmösen lähivuosien asukuvajutun oonkin jo kerran tehnyt: http://voimapihti.blogspot.com/2012/01/tyylin-historia.html . Vaan taitaa ne teinikuvat olla aina paljon mehukkaampia? :D
Joo siis poskipäät, suu ja ehkä tosiaan kulmatkin näyttää samalta, paitsi mulla on vaan isältä perityt tummat kulmat ja äitillä vaaleat. Silmät sen sijaan on ihan suoraan isältä, äitin silmät menee ulkonurkista alaspäin ja mulla ylös.

Maukku: Joo siis kasvojen muoto on muuten aika sama, paitsi mulla on isän leuka eli tommonen mitä ite kutsun "piparileuaksi". :D Hitsi, koitan ettiä jostain isän nuoruuskuvan niin näätte!
Noi back to the future -kuvat on kyllä loistavia! Tekis mieli ite kokeilla tota joskus.

Viivi: Tulossa! :D