sunnuntai 20. toukokuuta 2012

valokuvauspäivä(t) Turussa.

Terveisiä Turusta! Kesä on jo ihan ovella, mikä tarkoittaa sitä, että tämä tytönheitukka ramppaa Turussa alvariinsa (haha, Turussa on myös Alvar -niminen baari. Siellä en ole rampannut aikoihin). 
Viime reissuni, tiistaista perjantaihin, sijoittui sopivasti valokuvauspäivälle, joten koitin tallentaa seikkailujani huonolla menestyksellä. Tästä johtuen päätin olla itselleni armollinen ja julistaa kaikki neljä matkapäivää "Hipstamatic -päiviksi". 
Tässä aikaansaannokseni:


Ensimmäiset kuusi kuvaa otin oikeana valokuvauspäivänä vielä täällä Helsingissä. Joku oli päättänyt koristella lähipuistoa erinäisillä kesäisillä objekteilla, jotka lämmittivät mieltäni kovasti ennenkuin suuntasin rautatieasemalle.


Turussa menin heti perille päästyäni työpaikkani teatteriharjoituksiin, jotka olivat myös syy reissulleni. Uusi kesänäytelmä aiheuttaa aina suurta intoa ja nauruntäyteisiä harjoituksia. Tarkkasilmäinen bongaa kuvasta tutun veijarin. Tiistaina olin vielä harjoitusten jälkeen jokirannassa istuskelemassa parin uuden ja yhden vanhan tuttavuuden kanssa (ja yövyin tulevassa kesäkodissani), mutta näistä tapahtumista en hoksannut ottaa kuvatallenteita.


Seuraavat kolme päivää sisälsivät vielä kahdet teatteritreenit, yhden musiikin teoriatunnin, paljon pikaruokaa, pari uutta tuttavuutta, yhden kaverin luokan demonäytöksen,  "muuton" uuteen väliaikaiskotiin sekä leppoisaa ajanviettoa parin vanhan turkutoverin kera. Toinen väliaikaisasumukseni oli niin hurjan hieno, että loput kuvat ovatkin melkeinpä pelkästään sieltä. Tuollainen koti minullekin kiitos!Olipa siis mukava reissu. Kesäinen Turku on aina yhtä hieno ja ihmiset siellä mukavia. 
Tänään olen myös tavannut mukavia ihmisiä, sillä matkasin toveri H:n kotiin sisätila-piknikille. Raahasin uskollisesti kameraa mukana, mutta en sitten saanut sieltäkään mitään otoksia räpsittyä. Vaan piknik-henkisen, hempeän asuni sain sentään tallennettua ja se tulee tässä:En koskaan osaa käyttää tuota hametta muuten kuin alushameena. Enkä oikein osaa käyttää tuota mekkoakaan ihonmyötäisen alaosansa takia. Tänään niistä tuli yhdessä käyttökelpoinen asu. 

Sellaista siis tänne. Pääsykoerumba ja reissaaminen jatkuu vielä pari viikkoa, joten blogihiljaisuutta on edelleen odoteltavissa. Mitäs teille kuuluu? Kuinka moni osallistui valokuvauspäivään?

4 kommenttia:

LauraL kirjoitti...

Onpas kyllä persoonallinen kämppä ja makee toi hyllykkö/laatikosto-systeemi (??), olis itellekin kiva.

Ihanan kesäisiä kuvia, enpä osallistunut itse valokuvauspäivään kun en vielä omista kameraa, jospa kesän aikana saisi hommattua.

Allu. kirjoitti...

Joo, sitäpä mäkin mietin että se hyllykkö/laatikosto olis ihana omassakin kodissa. Ja niin myös hyvin moni muukin asia tuolla kämpässä, myös kämppä itse! :D

Kännykkäkameralla vaan menemään! Semmonen taitaa kuitenkin löytyä kaikista puhelimista nykyään? (:

salla kirjoitti...

hahaa, heitinpä siua haasteella:
http://dear-dear-sally.blogspot.com/2012/05/11-kysymysta-haaste.html

Allu. kirjoitti...

Jee! Mun eka kysymyshaaste! :D