keskiviikko 23. tammikuuta 2013

austenia ja mintunvihreää.


Täällä ollaan romanttisen kesäisissä tunnelmissa. Sain ommeltua jokunen aika sitten hankkimani mintunvärisen koltun pienemmäksi enkä malttaisi millään odottaa, että pääsen kirmaamaan se päälläni kesäisille niityille. 


Suurin syy romanttisen tyylin fiilistelyyn taitaa kuitenkin olla se, että katselin tässä parin päivän sisään minisarjan nimeltä Lost in Austen. 


Sarja kertoo siitä kun Jane Austenin maailmaa ihaileva Amanda päätyy vahingossa seinän läpi keskelle Ylpeys ja Ennakkoluulo -sarjan tapahtumia. 


Itse kiinnostuin sarjasta alunperin koska olin juuri katsonut loppuun 2000-luvun alun hittisarja As If:in ja huomasin, että kyseisen sarjan näyttelijätär Jemima Rooper tähdittää myös Lost in Austenia. Hyvin erilaiset sarjathan nämä keskenään ovat, mutta vakuutan että Lost in Austen puree ainakin sellaiseen katsojaan, joka on nähnyt alkuperäisen Ylpeys ja Ennakkoluulo -sarjan. Austenin klassikkoa tuntemattomalle sarja saattaa olla epäselvä ja tylsä. 


Niin että täällä sitä nyt sitten liihotellaan mintunvihreässä hameessa ja toivotaan, että pian löytyisi joku uusi As If:in ja Lost in Austenin veroinen sarja seurattavaksi.

2 kommenttia:

Sandmar kirjoitti...

Tuo mekko <3 <3

Allu. kirjoitti...

Äläpä! Erityisesti sen väri on täydellinen!