keskiviikko 16. tammikuuta 2013

löytöjä UFFilta.


Harvemmin löydän UFFilta yhtään mitään, mutta tälläkertaa kävi tuuri kun piipahdin kahden euron päivillä. Mukaan tarttui valkoinen kauluspaita, sininen hipsteripipo ja oljesta punottu laukku.


Kauluspaidasta piti vain napsia ylisuuret puhvihihat pois ja siitä tuli juuri täydellinen käytettäväksi hameiden kanssa. Pipo taitaa olla oikeasti lastenpipo, mutta onneksi minulla on pieni pää.


Clutch oli bonuslöytö laukkukorin pohjalta. En ole varma tuleeko noin pienelle laukulle käyttöä, mutta hieno se ainakin on ja kovin kesäinen. 

Huomasitte varmaan, että kotiini on ilmestynyt uusi sisustuselementti! Sain viimein raahattua massiivisen, mustan kirjahyllyn ullakolle ja tilalle saattoi ilmestyä haaveeni puulaatikoista kasatusta kirjahyllyviritelmästä. Se ei ole vielä täysin valmis, sillä muutama laatikko puuttuu vielä, mutta mielestäni se näyttää nyt jo oikein mainiolta. Pikkuhiljaa alkaisi olemaan aika esitellä tämän asunnon sisustusta nykyisessä muodossaan. Miten on, kiinnostaako sisustuspäivitys? Aika paljon on nimittäin koti muuttunut näiltä ajoilta.

6 kommenttia:

aba kirjoitti...

Kiinnostaa! Kuvien taka-alat vaikuttavat aina kovin ihanilta.

Anonyymi kirjoitti...

kiinnostaa hirveästi nähdä miten asut!!!

t. nimimerkki "terveisiä keittiöstä"

Allu. kirjoitti...

Aba: Haa, hyvä! Kotipäivitys äänestetty siis toteutettavaksi. (:

Terveisiä keittiöstä: Haha, kumpi siellä keittiössä huutelee, P vai Niilo? :D Kiinnostaa hirveästi nähdä kuinka hyytelöit!!!

Maukku kirjoitti...

Ihana! Unohdan aina tulla tänne.

Kira Leskinen kirjoitti...

Ihailen sun pukeutumistyyliä. Taidan sun innoittamana kaivella esille kauluspaitoja ja katsoa jos niistä olisi jonkin hameen kaveriksi.

Niin ja täältä kans ääni sisustuspäivitykselle!

Allu. kirjoitti...

Maukku: Haha, älä unohda mua! :(

Kira: Voi kiitos. Paljastan salaisuuden, on mulla rumavaatepäiviäkin. ;) Kauluspaita on kyllä hyvä kaveri hameille, toimii aina.