maanantai 27. toukokuuta 2013

hola ombre!


Minun hiukseni eivät näköjään kovin pitkään saa olla rauhassa ennenkuin alan testailemaan niihin erilaisia päähänpistoja. Vuosi sitten ostin summamutikassa Japanista hiusvärin ja lätkäisin sen päähäni tietämättä mistä väristä oli tarkalleen ottaen kyse. Melkein heti perään vedin hetken mielijohteesta päähäni permiksen, josta minulle jäi loppujen lopuksi hiuksiin vain yksi pieni mutka, joka tällä hetkellä sijaitsee hiusten latvassa.
Siitä ei ole kovinkaan kauan kun värjäsin hiukseni punaisista tummanruskeiksi, mutta silti kaipailin kuontalooni jo nyt pientä muutosta. 
Niin sitten painelin tuossa muutama päivä sitten hiusväriosastolle ja kävelin kotiin trendikäs liukuväripaketti mukanani. Olen salaa haaveillut ruskeista hiuksista vaaleamilla latvoilla jo pidemmän aikaa, joten nyt viimeistään oli aika hankkia sellaiset ennenkuin liukuväribuumi on jo "vanha juttu hei". Liukuväritukka on mielestäni ehdottomasti kesäjuttu. 


Hieman kauhuissani lätkin vaalennusvoidetta latvoihini ja mietin, että mitä olenkaan mennyt tekemään, mutta hienothan niistä tuli! Näissä kuvissa hiukset näyttävät punaisemmilta kuin mitä oikeasti ovat. 


Vaalennusainetta laittaessa näytti siltä kuin latvoista tulisi ihan blondit, mutta hiuksia pestessä saatoin huokaista helpotuksesta. Pelkäsin myös että värien vaihtumiskohdasta tulisi liian selkeä, mutta nätisti tuo ruskea vaihtuu liukuen vaaleampaan. 


Taakse vaalennusainetta sutiessa en tietenkään nähnyt tarkasti mihin kohtaan värit asettuvat. Aikalailla samaa linjaa noudattaen vaaleampi osuus alkaa, mutta pieniä epätasaisuuksiakin on nähtävissä. Veikkaan, että aurinko hoitaa kuitenkin tehtävänsä ja vaalentaa värieroa vielä pikkuisen. 

No mitäs sanotte? Katseletteko kauhuissanne näitä hiusteni tuhoamisyrityksiä? Entä kuinka monella teistä tänne eksyneistä mahtaa olla jo liukuvärjätty tukka?
Minusta tämä kuuluisa ombre oli kyllä mainio tapa piristää tasaväristä kuontaloa. 

2 kommenttia:

Aada kirjoitti...

Katselin itsekin tässä taannoin väripurnukoita kaupan hyllyllä ja samainen liukuväripurkkikin osui silmääni. Mietin siinä, että mitenköhän tuollaisella onnistuu sitten oikeasti liukuvärjäys.

Hyvältä ja luonnolliselta näyttää! Mulle tuli heti mieleen, että sun huiksissa nuttura vois näyttää nyt aika kivalta. :)

Allu. kirjoitti...

Hyvin sillä onnistui! Sehän on tosiaan vaalennusvoidetta se väri, joten kannattaa miettiä latvojen kuntoa ennenkuin alkaa värjäilemään. Mulla meni ainakin latvat entistä karheammiksi, mutta ne olikin jo ennestään huonohkossa kunnossa.
Väripaketissa tulevalla harjalla saa kaikki hiukset hyvin käsiteltyä, mutta kädellä kannattaa vielä levittää väriä liukumiskohdasta tasaisemmaksi ettei siihen jää tökeröä rajaa.
Mutta suosittelen kyllä jos meinaat vetäistä liukuvärin päähän! Tuostahan tulee kai automaattisesti vähän punertava eli jos haluaa oikeasti vaaleampaa hiusta niin kannattaa varmaan valita se toinen värisävy.

Kokeilinkin jo nutturaa ja oikeassa olit, hauskalta näytti! (: Pitää kokeilla varmaan myös erilaisia lettikampauksia tuohon pään ympärille.