keskiviikko 22. toukokuuta 2013

liehuhelmoja ja kuvakoukutus.


Seuraa hyvin pikainen päivitys, sillä nyt pitäisi olla jo rientämässä elokuviin. Eilen pukeuduin megatuulisen päivän kunniaksi kunnon liehuhameeseen ja pidin asusta niin kovin, että päätin julkaista siitä nyt kuvia oikein kolmin kappalein. 


En tykkää pukeutua kokomustaan (varsinkaan nyt kun hiuksetkin ovat tummat), joten jouduin pyörittelemään aika kauan eri asusteita mustaa tasapainottamaan. Lopulta tilanteen pelastivat vanhat luottojutut, ruskea vyö ja farkkupaita. 


Jotta tämän päivityksen kaari olisi mahdollisimman päätön ja poukkoileva, aion lätkäistä tänne seuraavaksi A Beautiful Mess -appilla muokkailemiani kuvia. Olen täysin koukussa siihen ohjelmaan! 


Pari päivää sitten toverini K pyysi minut mukaansa herkkupiknikille puistoon. Onnea on kaveri, joka saa herkkuyllätyksiä työsuhde-etuina. 


Eilen kävin katsastamassa viimein Sörnäisiin avatun Mokon. Hienoltahan siellä näytti ja kahvi oli hyvää, mutta väkeä oli paikalla heikonlaisesti eikä tavarataivas ollut ihan niin laaja kuin Hietsun Mokossa.Jotain reissulta tarttui kuitenkin mukaan. Mokosta magneetti ja postikortti ja matkanvarrelta Fidasta peltinen purnukka ja pikkuinen viiri. Alkuviikosta kävin myös IKEA-reissulla hamstraamassa pakollisia juttuja tulevaan kesäkotiini. Tuossa yläpuolella on siitäkin pieni havainnollistava kuva.

Suokaa anteeksi poukkoilu, nyt koitan poukkoilla tieni äkkiä sinne leffateatteriin! 

Ei kommentteja: