keskiviikko 19. lokakuuta 2011

kymmenen kuvaa.

Täällä taas!
Kävinpä viikonloppuna pyörähtämässä Lahdessa moikkaamassa vanhempia ja katselemassa mitä kotikaupungilleni kuuluu. Pariin päivään sisältyi mm. paljon jutustelua vanhempien kanssa, kalakeittomaistiaisia (olen pitkään uhkaillut syöttäväni perheelleni tuota bravuuriruokaani), muutaman ystävän kanssa istuskelua ja uudelleen herätetty teatteriesitys joka aiheutti nostalgisia tunnelmia. Kamera kulki ahkerasti mukana, mutta loppujen lopuksi sain napattua vain muutaman kuvan käppäillessäni illalla kaverin luota hiljaisen kaupungin läpi alkukotiin.

Maanantaina palasin aikaisin aamulla Helsinkiin mukanani mummoni aikoinaan virkkaama jättisuuri pitsipeitto. Siitä tuli ihan mahtava päällinen kauhtuneen ruskealle sohvallemme. Melkoinen aarre. 


Eilen kävin metsästämässä kaupungilta asioita matkaani varten ja ah sitä autuutta kun harhauduin Seppälään ja huomasin, että viime talven pelastajat ovat tulleet takaisin myyntiin! Törmäsin tosiaan viime syksynä vahingossa thermo legginsseihin, jotka osoittautuivat hame-/mekkoihmisen talven pelastajiksi. Ostin valitettavasti silloin vain yhden parin kokeiluun ja ne sitten kuluivatkin aika nopeasti kovan käytön jälkeen puhki. Palatessani ostamaan toisia samanmoisia niitä ei tietenkään ollut enää myynnissä. Mutta nyt niitä saa taas ja siksipä hamstrasin "3 2:n hinnalla" -tarjouksen turvin koko joukon lämpölegginssejä varastoon. Suosittelen ihan kaikille, menkää äkkiä ostamaan sellaiset ennenkuin ne taas loppuvat. (tämä ei ole maksettu mainos :D)


Tässä aamulla on sadellut niin kovasti, että pukeuduin suosiolla turvavaatteisiin eli maailman pehmeimpiin villahousuihin, villasukkiin ja lähipäivinä jatkuvasti päälläni nähtyyn kauluspaitaan. Kahvikuppi käteen ja pieni käpertyminen sohvalle nörttäilemään ennenkuin ryhdistäydyn ja suuntaan suihkun kautta ulos asioimaan lisää matkajuttuja. Jännittää jo mokoma matkustelu.
 
ps. Täytän heti matkalta kotiuduttuani 24 vuotta. HUH HUH!

Ei kommentteja: