maanantai 10. lokakuuta 2011

sunnuntaikelloja.

 Sunnuntain kunniaksi käppäiltiin aamulla pitkästä aikaa Valtterin kirppikselle. Sää oli mahtavan aurinkoinen, joskin syksyisen kalsea. Tälläkertaa ei tullut tehtyä kovin kummoisia löytöjä, mutta kirpputoreilla puolet hauskuudesta tuleekin siitä tutkimisen ilosta eikä niinkään niistä löydöistä.

 Paluumatkalla kävin vielä keskustassa pyörähtämässä ja rautatieasemalla jonottelemassa opiskelijakorttiini uutta tarraa. 
 Loppupäivä onkin sujunut leppoisasti tv:n sohvan, herkuttelun ja laiskottelun merkeissä. 


 Kirpparilta tarttui tosiaan mukaan vanha rannekello, jonka ostin lähinnä työkeikkojani ajatellen. Siihen pitää käydä vaihdattamassa vielä patterit, mutta muuten sain kyllä halvalla juuri sellaisen kellon kuin mistä olin haaveillutkin. Kaipa sitä voisi sen verran aikuistua, että alkaisi käyttää kelloa ihan muutenkin. Kauluspaita ja rannekello, mitä seuraavaksi?

Kellon lisäksi reissulta tarttui mukaan perus neuletakki ja musta t-paita kirpparilta sekä opiskelijatarraa odotellessa vielä jo jonkun aikaa himoitsemani punainen polka dot -kellohame.
Eipä sitten sen kummempia tänään. Huomenna käyn pyrähtämässä Turussa ja illalla suuntaan toista kertaa musikaaliharjoituksiin.

Ei kommentteja: