keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Hipsteri Narukäden seikkailut.

Nyt ollaan päästy siihen pisteeseen, että tästäpä ei voi kuvanlaatu mennä enää huonommaksi. Eteisessä on ehkä valoisin paikka ottaa kuvia, mutta siellä tuo valon määrä menee liukuvärinä niin, että jaloista tulee suhteellisen skarpit ja pää onkin sitten yhtä utua. Ei auta, näillä mennään.
Ostin tuollaisen telttavillapaidan, koska siinä oli napit selässä ja minuun on iskenyt pahemman luokan selkänappivillitys. Samalla reissulla sain vihdoin hankittua kauan ostoslistalla olleen "migreenin pelastajan" eli tuollaisen silmänaamion. Ensi kerralla migreenin iskiessä olen varautunut eikä tarvitse hautautua naamaa myöten peiton alle valoa pakoon. Siihen asti voin viihdyttää H:ta ja itseäni (lähinnä ehkä itseäni) pyörimällä tuo naamio päässä ihan muuten vaan. 
Noissa vaatteissa seikkailin eilen kaupungilla toveri M:n kanssa, naamio tosin jäi kotiin. Tein tuollaisia villejä poseerauksia korostaakseni narukäsiäni isoja hauiksiani. 

Nyt sitten yllä näkyvien projektien kimppuun. Askartelulistalla on mekkoprojekti harmaaraidallisesta kankaasta, selkään tulee tietysti nappirivistö. Sen lisäksi täytyisi rykäistä yksi n. 2m x 1,5m kokoinen taulu valmiiksi, ei mikään ihan pikku juttu siis. Tajusin vaan että taulua voisi olla helpompi maalailla hieman isommalla (ja hyväkuntoisemmalla) pensselillä kuin kuvassa, joten tie taitaa viedä sittenkin ensin maalikauppaan.

2 kommenttia:

OOONAAA kirjoitti...

http://disastermindd.blogspot.com/2011/12/hoxhox-top5-blogit.html


Heipsun! Mainitsinpas blogisi tuolla, käy katsomassa c:

Allu. kirjoitti...

Oi kiitos paljon ihanasta maininnasta (: