keskiviikko 28. joulukuuta 2011

itsetehtyjä joululahjuksia.

Nyt kun lahjat on jo jaettu voin vihdoin paljastaa taannoisen maalausoperaationi lopputuloksen. Askartelin tosiaan vanhemmilleni joululahjaksi suuren mustavalkoisen taulun yhden aikaisemman taululahjan kaveriksi. Tällainen siitä sitten tuli:


Tämä on siis vuonna 2009 vanhemmilleni maalaama taulu, jonka kaveriksi tein tuon uuden.
Valitettavasti unohdin valokuvata paketoidun taulun. Siihen meni tarkalleen viisi metriä lahjapaperia ja oli aikamoinen näky kun yritettiin änkeä pakettia isäni autoon ennen joulua. Loppujen lopuksi taulu mahtui autoon juuri ja juuri niin, että isäni sai ajella Helsingistä Lahteen polvet suussa. 
Taulun lisäksi lahjoin vanhempiani "joulurisulla", jollaisen askartelin joku aika sitten myös itselleni. Alla oleva risu on kuitenkin kolmas versio, joka päätyi H:n vanhempien kotia koristamaan.  


Muista lahjomisista kerrottakoon, että huijasin perinteisesti veljeäni paketoimalla lahjapaperiin Laila Kinnusen parhaat ja korvasin sen sitten myöhemmin veljen toivomalla pleikkaripelillä, joka sekin oli vielä tuplahuijauksena väärissä kansissa. Kummityttöni paketista paljastui Hello Kitty -pehmolelu ja H:n kanssa ostettiin suurten lahjapähkäilyjen jälkeen toisillemme lahjaksi matka Egyptiin. Äkkilähdöllä sai koko paketin (lennot + hotelli) todella halvalla ja mikä voisikaan olla parempi lahja kuin viikon makoilu lämpimässä.

Joulujuttuihin palailen vielä lisää, mutta nyt omaan sänkyyn nukkumaan melkein viikon ympäriinsä reissaamisen jälkeen. (:

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Todella hieno taulu!! Oletko tehnyt enemmänki maalauksia?

Allu. kirjoitti...

Kiitos! (:
Tuolla kotipostauksessa (http://voimapihti.blogspot.com/2011/12/minun-kotini.html) näkyvät kolme taulua olen maalaillut kaikki itse ja niiden lisäksi on tullut tehtyä jonkun verran muitakin. Olin kuvisluokalla yläasteen ja lukion ja sen lisäksi kävin n. 10 vuotta kuvataidekoulua niin sitä kautta noita on kertynyt aika paljon. Nykyään olen vähän laiska maalari.

Laura kirjoitti...

Oh, hyvältä näyttää noi edelliset myös! Huomaa että on jokunen vuosi treenattu...:) Mulle toi maalaus on aika vierasta, mutta olisi hauska kokeilla joskus.

Allu. kirjoitti...

Suosittelen hakemaan Tiimarista tms. semmosen valmiin taulupohjan ja akryylivärit. Itse ainakin tajusin aikoinaan koko maalaushomman kunnolla vasta kun pääsin lätkimään öljyväreillä kunnon kankaalle. Nykyään suosin kuitenkin enemmän noita akryylejä kun ne kuivuu nopeammin eikä tarvii läträillä kaikenmaailman tärpäteillä.

Näytä sit kun saat jotain maalattua! (: