torstai 29. joulukuuta 2011

material girl.

Vuonna 2011 olen ollut jälleen enkelimäisen kiltti, joten luonnollisesti ansaitsin kasan lahjoja, jotka Joulupukki minulle sitten aattona raahasi ;D.


Ylläolevassa kuvassa esiintyy muutamia paketeista kuoriutuneita juttuja. Parasta oli kuitenkin ehkä uudet, pehmeät peitot ja tyynyt ja niille pirteät lakanat. Sen verran aikuinen minusta on näköjään tullut, että kaiken krääsän sijaan nautin eniten pienistä luksusjutuista: pehmeistä puhtaista petivaatteista, hyvästä kahvista ja Tigin hiuslakan tuoksuttelusta.Koska paketeista kuoriutunut materia ei näköjään kuitenkaan riittänyt, sukelsin minäkin eilen alennusmyyntiruuhkaan. Tarkoitus oli hankkia ripsiväri ja patakinnas ja sen lisäksi vähän katsella, mutta teinkin kaksi isompaa löytöä. Olen himoinnut Zaran jadenvihreää laukkua siitä asti kun sellaisen ensimmäisen kerran bongasin, eikä asiaa ole auttanut yhtään että Colour me! -blogissa kyseinen laukku on vilahdellut sen jälkeen useaan otteeseen. Kuitenkin aina kun olen päättänyt käydä poimimassa laukun itselleni on ollut jo liian myöhäistä. Melkolailla sama tarina pätee myös yhteen oranssiin takkiin. Ensin sovittelin H&M:llä 60-luvun tyylistä oranssia takkia, piheilin ja jätin takin ostamatta, palasin takaisin ostamaan ja takki oli myyty. Sittemmin näin vielä hienomman oranssin yksilön Tallinnassa, mutta jätin senkin rahatilanteen vuoksi kauppaan. Ja nyt, SCORE!

 Lahjakortin ja mukavan alennuksen vuoksi en pulittanut laukusta penniäkään. Löysin myös kivan patakintaan, jonka lisäksi oli pakko kotiuttaa nuo sirkusteemaiset astiapyyhkeet. Antakaa minulle mitä tahansa sirkusteemaista eteen niin huokailen onnesta.

 Myös paljon puhuttu beautenizer pääsi kokeiluun ja voin jo nyt yhden testikerran jälkeen sanoa, että mukavat räpsyripset tulee kunhan sutii maltillisesti. Hämähäkkiripset ja animeräpsyt ovat vaarana jos innostuu liikaa. Tuosta taitaa tulla kestosuosikkini.

Zaran lahjakortin rippeillä lähti mukaan vielä raitapaita. Tuo unelmatakki löytyi Promodista -50% hintalapun kera. Miksi en edes tiennyt, että Helsingissä on Promod?
Tuota kuvaa katsellessa ei varmaan jää enää kenellekään epäselväksi mitä teen työkseni. Taitaa mennä roolihahmoon samaistuminen jo vähän liian pitkälle. :D
Nyt lompakon nyörit kiinni!

Ei kommentteja: