maanantai 5. joulukuuta 2011

valtterin kirpputori / kallion "pihakirppis"

Lauantaina tuli tosiaan oltua aamupäivä Vallilan Valtterissa myymässä. Ensimmäisen tunnin aikana meni ehkä 2/3 myytävistä ja kauppa kävi kohtalaisen hyvin vaikka olikin hiljaisempaa kuin yleensä. Kahdentoista jälkeen ihmisiä lähti pois huomattavan paljon, sillä taisivat siirtyä Kallion "pihakirppiksen" antimien äärelle. 
Puoli kolmen aikaan Valtterin hiljennyttyä lähdettiin mekin H:n kanssa suuntaamaan kohti kyseistä kilpailevaa kirpputoritapahtumaa. Perillä meitä odotti kuitenkin pikkuhiljaa rauhoittuva myyntitunnelma. Paikalla oli kyllä vielä paljon väkeä, mutta vaikutti enemmänkin siltä, että kaikki mahdolliset ostajat olivat jo painuneet tiehensä ja jäljellä oli vain myyjiä kiertelemässä toistensa pöytiä. Tässä vaiheessa itsellänikin alkoi takoa heikosta syömisestä johtunut migreeni niin voimakkaasti pääkoppaa, että oli aika raahata loput kirppiskamat matkalaukussa takaisin kotiin. 
Kaikenkaikkiaan sain hyvin tavaraa hupenemaan ja tienasin mukavasti joululahjarahaa. Kirppistely on kyllä leppoisaa puuhaa, mutta eipä sitä ihan joka viikko jaksaisi, ainakaan myyjän ominaisuudessa.

Tehtiin H:n kanssa joulusiivous ja samassa yhteydessä nappasin joukon kotikuvia. Nyt olisi siis aika paljastaa itsensä ja huutaa "joo" mikäli haluatte, että kyseisiä kuvia nähdään täälläkin. 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Thodellakin! My Crib kiinnostaa aina :>

Anonyymi kirjoitti...

jooooo

Anonyymi kirjoitti...

Joooooo!!!! :))
-Lilli