perjantai 4. marraskuuta 2011

Arabia maskerad.

Noniin! Nyt on aika viimein paljastaa taannoisen askarteluni tulos. Paljastin pieniä vinkkejä Taikin naamiaisia varten väsäämästäni asusta, mutta toistaiseksi kukaan hiljaisista stalkkereistani ei vielä ainakaan "ääneen" arvannut mistä oli kyse. Teemana juhlissa oli siis retro scifi ja tässä tulos:


  
ATTACK OF THE 50FT. WOMAN!

 Eli tuntikausia maalaamistani pikku-ukkeleista ja UFFin kolmen euron päiviltä ostetuista valkoisista vaatteista muovautui asu klassikkoelokuvan jättiläisnaiselle. H teki minulle vielä päähineeksi lentokoneen pienoismallin ja vastalahjaksi minä autoin H:ta omassa asussaan. 
Jättiläisnainen ja Star Trekin huono-onninen punapukuinen.

 Juhlista täytyy sanoa, että olivat paremmat kuin edellisen vuoden voodoo -teemaiset samanmoiset. Ihmiset olivat panostaneet asuihinsa ehkä enemmän ja tila oli parempi. On kyllä ihan mahtavaa, että kerrankin on naamiaiset jonne ihmiset pukeutuvat muutenkin kuin laittamalla ne kliseiset pirunsarvet tai pupunkorvat päähänsä. Tuollaisen luokan pukujuhliin tällainen "naamiaisnatsiksikin" nimitetty henkilö voi olla tyytyväinen. 


 Jouduin alienien kidnappaamaksi.

 Pukukilpailun finalisteja, joista voiton vei tuo huikean hieno Alien. Nyt vähän valkosuklaa-kuningatarjäätelöä nassuun ja sitten mitä ilmeisimmin tuohon naapurijuottolaan katsomaan H:n keikkaa. Adios!

2 kommenttia:

Peeta kirjoitti...

aika pähee retro scifi -asu! :--)

Allu. kirjoitti...

Thanks! :D Uusia pukujuhlia odotellessa..