keskiviikko 30. marraskuuta 2011

kirpputorisiivous.

Eilen ei huvittanut hymyillä aamupäivän kuvissa. Etsin levyhyllyltä siivousmusiikkia ja törmäsin edesmenneen ystäväni minulle polttamaan levyyn, joka sisälsi myös kyseisen ystävän omaa ääntä. Levy soimaan ja muistoryöppy päähän pyörimään. On niin väärin, että hyvät ihmiset poistuvat tästä maailmasta toisten töppäilyjen takia. Onneksi parhaat muistot säilyvät ikuisesti, esimerkiksi tuollaisten levyjen muodossa.

 Nostalgisissa tunnelmissa olin myös pukeutumisen suhteen, sillä päälleni eksyi asukokonaisuus, joka oli ehdoton suosikkini kaksi vuotta sitten. 
Entä mitäkö olen puuhaillut viime päivinä? Olen toteuttanut operaatiota "kirpparisiivous" eli etsiskellyt erinäisistä rojukasoista myytäviä asioita. Tässä vähän tilannekatsausta siitä:

 Nämä korut saivat vielä jäädä asustelemaan luokseni, mutta alunperin niitä olikin varmaan nelinkertainen määrä.

 Tämä röykkiö lähtee nyt sitten lauantaina mukaani Valtterin kirpputorille ja päätyy toivottavasti uusille omistajille.

 Loppukevennykseksi kuva joulukalenterista, jonka H toi minulle yllätyslahjana. Huomenna on aikainen herätys ja jännittävä päivä, joten nyt pois koneelta! Ensi kerralla ehkä vähän loogisempia tarinoita.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun surulliselta näyttää hän :(
Pahoitteluni ystävän menetyksestä.

Mutta oikein soma asu ja tuo parveke on niin jotenkin ihanan näköinen. Ja sama hyllykkö majailee meidänkin parvekkeella :)
-Lilli

Allu. kirjoitti...

Tykkään kanssa kovasti tuosta meidän parvekkeesta. Se on yhteinen seinänaapurien kanssa, joten plussaa on vielä sekin, että naapuri sisustaa ja laittaa keväisin parvekkeen täyteen kukkia ja me saadaan nauttia lopputuloksesta. (:
Tuo hyllykkö on siis myöskin naapurin, samoin nuo lastenrattaiden pohjat.