torstai 10. marraskuuta 2011

Wednesday Addamsin salainen elämä.

Nyt seuraa hajanaisia kuvia joita kameraani on kertynyt viime päivinä. Nettiyhteydessä on ollut jonkinlaista häikkää jonka vuoksi olen siirtänyt päivittämistä myöhempään. Tälläkertaa naapurin heikosti pelittävä netti saa kuitenkin kelvata kun ei tuosta yhdestä nimeltämainitsemattomasta palveluntarjoajasta taas tiedä kuinka kauan katkos kestää. (*#!)

Tässä eilisen asukokonasuus eli Wednesday Addams matkalla pyhäkouluun. Vaatekaapistani löytyy kymmeniä kavereita jotka voisi yhdistää tuon paidan kanssa. Täyden kympin ostos siis.


Asukuvalle kaveriksi kuva tiistaiselta Alexi Murdochin keikalta, josta jo aikaisemmin kerroin.

Tänään olen sitten ollut aamupäivän tällaisissa tunnelmissa:
Askartelin H:lle uuden avainnauhan hajonneen tilalle, mussutin eilen tehtyjä tacoveneitä ja nautiskelin siitä, että tällaisina vapaapäivinä voi riekkua kotihaalarissa niin pitkään kuin huvittaa. Kävi myös hyvä tuuri kun valokuvia ottaessa ulkoa paistava aurinko tarjosi kuviin maailman hienoimmat valoefektit, sellaiset joita olen aina kadehtinut kaikkien huippuvalokuvaajien otoksissa. 
Nyt ajattelin kirota vielä jonkun aikaa surkeaa nettiä ja viettää sitten kenties tyttöleffaillan H:n ollessa koulunsa juhlissa. 

Ei kommentteja: