keskiviikko 16. marraskuuta 2011

talven aloitus.

 Tällaisia paketteja postimies on kantanut lähipäivinä luukusta sisään. Eilen saapui H:n minulle tilaama jälkisyntymäpäivälahja (Leijonakuningas) ja tänään sitten jokaisen bloggaajan tärkein apuväline, kameran kaukosäädin. Kaukosäädin on toinen osa palkkarahoilla tilaamiani kamerajuttuja, mutta siitä toisesta sitten lisää myöhemmin kun se saapuu.

 Tämän päivän salainen pukeutumisteema on nimeltään seilori-emäntä, jonka kunniaksi väsäilin vielä hiuksistani 'lisäaivot' eli pienen beehiven. Huom! Kengät jalassa ei saa hyppiä sohvalla, ei vaikka kyseessä olisi keilakengät. 

 Tämä kva oli lähinnä uuden kaukosäätimen testailua, mutta tässä näkyy tuo aivolisäke aika hyvin.

Tapasin ystäväni P:n, käytiin lounaalla ja sen jälkeen testaamassa vihdoin salaa ikkunoista ihailemani Mokon kahvila. Harmittelin kun kamera ei tullut mukaan reissulle, mutta suosittelen katselemaan kyseisestä paikasta kuvia esimerkiksi Pupulandiasta. Itseasiassa ne itse kahvit juotiin kyllä paikan yhteydessä olevassa Kaffa Roasteryssä (ja hyvät kahvit olikin!), mutta Mokossa kierreltiin pitkään ihastelemassa kaikkea. Kotiin palattuani sytytin ensimmäistä kertaa tänä syksynä kynttelikön palamaan ja aijai sitä fiilistelyn määrää. Varpaat olivat kohmeessa päivän seikkailuista ja liekkien ihastelu tuntui lämmittävän ne samantien pelkällä ajatuksen voimalla. Nyt vielä uunilohta naamariin, Leijonakuningas pyörimään ja nainen torkkupeiton uumeniin loppuillaksi.

Ei kommentteja: