torstai 17. marraskuuta 2011

Viroon hop!

Tältä päivältä ei sen kummoisempaa valokuvasaldoa löydy. Kokeilin ensimmäistä kertaa kameran kaukosäädintä ja onhan se nyt huomattavasti helpompaa räpsiä turhamaisia kuvasarjoja itsestään sen avulla kuin ilman. Hauskaa oli myös huomata, että kaiken sen yhteisellä kattoterassilla hillumisen jälkeen naapuri oli sittenkin kotona. :D Noh, vähän iloa naapurinkin päivään kun saa katsella kuinka seinänaapurin asukki ikuistaa itseään. 


Meidän terassilla on kyllä valtavan hienot värit kuvaamiseen ihan vuodenajasta riippumatta.

Päivän parhaita juttuja oli Scrabblekirjaimen (Ä, 2 pistettä) löytäminen rappukäytävästä, Strömsö -henkinen kahvilaan päättynyt kaupunkiseikkailu tovereiden P ja M kanssa, sattumalta ylähuoneiston kahvilaan katutasolta vilkaissut tuntematon, joka näytti meille peukkua vilkutettuamme. Olen ehkä saattanut lukea lähipäivinä liikaa Color me Katien tempauksia kun pienet arkipäiväiset asiat tuntuvat saavan huomioni paljon helpommin.
Yksi ilahduttava juttu on myös se, että lähden huomenna taas työmatkalle, tälläkertaa Viroon. Matka on edellistä hieman pienimuotoisempi ja kestää vain viikonlopun yli, mutta kyseessä on silti jälleen itselleni hyvin harvinainen tilaisuus. Kiva huomata tehneensä jotain oikein kun tällaisia reissuja tulee eteen. 

Tässä tunnelmakuvia Tallinnasta edelliseltä vierailulta, joka tehtiin H:n kanssa ihan lomamuodossa. Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viimeisessä kuvassa oot kyllä niin ihanan näköinen. Höh mieki tahon olla tuollainen ihanuus!
Ps. tää on se sama anonyymi "lilli" joka kommentoi tuolla noita vanhempiaki postauksia. Kovin ujo olen vielä kommentoimaan omalla nimellä josta pääsisi minun hyvin tylsään blogiin joka ei edes päivity paljon koskaan. :D Ja mun nimi ei oo Lilli, oiski, mutta samalla kirjaimella se alkaa. :P Nii, piti sanoa että koukutuin sun blogiin :) alan stalkkaan sua ( ja vain blogissa sillä ite asun toisessa päässä Suomea :D)
-"Lilli"

Allu. kirjoitti...

Voi aww, kiitos paljon! (: Kylläpä lämmittää mieltä tämmöset kommentit.
Jes, saa tulla stalkkaamaan, kiva jos mulla on lukijoita niin on joku jolle kirjotella näitä juttuja.
Hei ja sit kun uskallat niin tuu linkkaamaan mulle myös sun blogi.

NELLI kirjoitti...

oot kyllä ihan uskomattoman kaunis tuossa viimeisessä kuvassa ! ei varmaan haittaa vaikka lainailen sulta muutaman kuvan postaukseen...? ;)

Allu. kirjoitti...

oi kiitos kamalasti! (:
ei haittaa kunhan laitat siihen että ne on täältä kotoisin.