tiistai 8. marraskuuta 2011

lettikampaus.

Täällä taas! Kun eilinen päivä oli täyteen aikataulutettu kahden toverin tapaamisilla, kahvikupposilla ja musikaaliharjoituksilla argentiinalaisen tangon merkeissä, niin tänäänpä olen pysytellyt visusti kotosalla suunnitellen koulujuttuja, väsäillen kampauksia ja ihastellen uutta paitaani. Peter Pan -kaulukset!
Päivän pukeutumisteemana siis: koulutyttö.


Ehdin juuri sopivasti parvekkeelle vielä kun tuon harmauden keskeltä pilkotti vähän valoa. Toivottavasti piristin sen rouvashenkilön päivää, joka katseli läheiseltä bussipysäkiltä kun juoksentelin kameran jalustan luota uudestaan ja uudestaan valokuvaan. Tämä on sellainen asia, josta annan muille bloggareille krediittiä. Kun itseäni nolottaa seistä kameran edessä jo parvekkeella, jossa saa kuvailla kohtuullisen näkymättömissä, niin en ymmärrä miten joku uskaltaa räpsiä itsestään kuvia jopa keskellä kaupunkia. Luulisi tuollaisen olevan minulle helppo nakki kun olen kuitenkin kokenut esiintyjä.

Tällainen oli tämän päivän uhkarohkean kampauskokeilun lähtötilanne ja tässä lopputulos:
Kaikenmaailman lettikampaukset tuntuvat olevan tällä hetkellä niin kysyttyä tavaraa, että olisin toki voinut tehdä aiheesta jonkinlaisen tutoriaalin, mutta itseasiassa tuo oli kyllä sen verran summamutikassa väsätty viritelmä, että kovin selkeää ohjetta en olisi saanut aikaan kuitenkaan. Lettikampauksissa tärkein avainsana on, että kunhan letittää ja katsoo mitä syntyy. 

Loppuun vielä kuva viimeisimmistä kirpparilöydöistäni. Pikkuruinen istamatic -kamera ja "hip hop"-merkkiset (lasten?) tanssitossut. Klikkailinpa muuten itsellenikin Valtterilta kirpparipöytää varaukseen joulukuulle. 

Nyt jatkan Away we go -elokuvasta tutun Alexi Murdochin fiilistelyä, sillä illalla olisi suuntana kyseisen herran keikka. Jei! Pistäkääpä kuuntelulle. http://www.myspace.com/aleximurdoch

2 kommenttia:

ia kirjoitti...

Voi että mikä suloisuus olet! Kiva kun kävit kommentoimassa blogiini, nimittäin sun blogis menee kyllä saman tien blogilistalle :)

Allu. kirjoitti...

Oi mahtavaa, kiitos! (: Kiva saada susta lukija kun itse olen seuraillut sun blogia niin antaumuksella.